A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Шишацькі спортсмени гідно виступили на святі баскетболу в Миргороді

Дата: 21.07.2021 09:32
Кількість переглядів: 304

Фото без опису   Спортивне дійство за участю аматорів, професіоналів, зірок спорту  та відомих артистів української естради тривало упродовж  суботи та неділі на центральній площі Миргорода. За підтримки народного депутата України Олега Кулініча тут відбулося свято баскетболу, на якому визначили переможців четвертого туру Чемпіонату України з баскетболу 3х3.

   Наших спортсменів було запрошено на аматорський турнір з баскетболу 3х3 (стрітбол) серед команд Полтавщини. Честь Шишаччини захищала команда вихованців Шишацької дитячо-юнацької школи Куць Артем, Лазоренко Роман, Заїка Олександр, Чайка Валерій, а також команда 18+: Корецький Сергій, Безручко Сергій, Демчик Вячеслав, Гречан Максим, тренер Іван Федорович Безик.

   Старша команда  у своїй групі перемогла команду з Миргорода та Зінькова, другій миргородській команді поступилась мінімально 12:13 та за підсумками турніру посіла п’яте місце з чотирнадцяти команд.  Юні спортсмени, зважаючи на спекотну, виснажливу погоду, виступили не так вдало, але отримали найкращі враження від турніру і чекають на подальші запрошення від організаторів змагань.

  Крім участі в аматорському турнірі, наші спортсмени, які і всі учасники та глядачі свята, мали можливість стати свідками професійних баскетбольних поєдинків, а також виступів чемпіона світових слем-данк конкурсів (слем-данк  - вид кидка в баскетболі, стрітболі та слемболі, при якому гравець вистрибує вгору і однією або двома руками кидає м'яч крізь кільце зверху вниз), майбутнього учасника Олімпійських ігор в Токіо Вадима "Міллера" Піддубченка та популярних зірок - рок-гурту "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ", артистів TENK і Kraevskaya.

  Користуючись нагодою, запрошую дітей Шишаччини до нашої дитячо-юнацької спортивної  школи - у відділення з баскетболу. Спорт – це здоров'я, розвиток, а такі його види, як баскетбол, – ще й уміння працювати командою і яскраве емоційне видовище, у чому ми ще раз переконалися на святі баскетболу в Миргороді.

Ігор ПОПАДИЧ, директор Шишацької дитячо-юнацької спортивної школи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь