A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Медики закликають жителів Шишаччини не зволікати з вакцинацією проти коронавірусу

Дата: 30.07.2021 08:11
Кількість переглядів: 683

Фото без опису   Щодня у будні, без попереднього запису, з 9 до 12 години усіх бажаючих запрошують до Шишацької амбулаторії загальної практики сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги Шишацької селищної ради для проведення щеплення проти Ковід-19.

   Щеплення проводяться вакциною КоронаВак та АстраЗенека. Якщо у вас укладена декларація з сімейним лікарем, то мати при собі документи не обов'язково. Паспорт та ідентифікаційний код для проведення щеплення потрібен тим людям, в яких немає сімейного лікаря.

   Для проведення щеплень у сільській місцевості працює спеціальна виїзна бригада. Якщо ви бажаєте провакцинуватися за місцем проживання, зверніться до сімейного лікаря, фельдшера або медичної сестри у своєму ФАПі чи амбулаторії.

  На сьогодні КоронаВаком щепилися двічі – 450, один раз – 50  жителів Шишацької громади; АстраЗенекою - 1091 та 528 осіб відповідно. Статистики щодо вакцинування шишачан Пфайзером немає, оскільки таку вакцину вони можуть отримати за межами Шишаччини.

   Отже, за вами, шановні земляки, вибір вакцини та місця проведення щеплення, але не вагайтеся з вибором, чи потрібен вам захист від небезпечного захворювання. Потрібен однозначно, переконані сімейні лікарі і загалом медики, що зіштовхнулися з Ковідом у його найнебезпечніших проявах на піку поширення. Спад захворюваності, що триває нині, - це можливість підготуватися  до ймовірної наступної атаки пандемії. Cкористаймося цим шансом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь