ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Літо – спекотна пора у комунальників. Особливо – стихійно-дощове літо

Дата: 08.07.2021 15:22
Кількість переглядів: 2240

Фото без опису   І зараз працівники й техніка комунального підприємства "Техкомунбуд" задіяні на ліквідації наслідків дощової негоди по вулицях Гоголя та Короленка в Шишаках. До цього після зливи рятували греблі та грунтові дороги у Товстому. Рівняли, засипали, зміцнювали, прибирали сміття та зарості.

   Боротьба зі стихійними сміттєзвалищами та бур'янами – щоденна і для багатьох непомітна робота комунальників. Нещодавно врятовано ще один куточок природи – прибрано і вивезено тонни непотребу, що роками складувався у Чорнобаях. Можливо, тепер чисте місце і таблички з попередженням зупинять недобросовісних громадян.

  Крім грейдера, навантажувача, іншої великогабаритної та дрібної техніки, у літній сезон у благоустрої нашої громади задіяний і рециклер. Нині з його допомогою, розігріваючи відповідну суміш, техкомунбудівці проводять ямковий ремонт асфальтованого покриття по вулицях Небесної Сотні та Солодовникова.

   У Великій Бузові комунальна служба працює над ремонтом водогону з підключенням до нього частини жителів села, які раніше були без води. Протяжність водогону – 4,5 кілометра. Додатково отримають воду близько 50 споживачів. Перед цим комунальники демонтували стару башню на встановили нову, що дає змогу збільшити тиск у водопровідній мережі. На черзі – заміна ще однієї башні.

   Попрацювали техкомунбудівці й на облаштуванні місць відпочинку у нашій громаді. Зокрема в Яреськах розчистили від заростей підхід до річки, розрівняли грунт, розширили простір, встановили навіс для відпочивальників, столи, мангали та дитячу гойдалку. 

   З весни (і зважаючи на рясні дощі – безкінечно) триває косіння трави та прибирання чагарників. Чоловіки не випускають з рук сучасні коси, а працівниці "Техкомунбуду" дбають про благоустрій та красу громади по-жіночому. І якщо шишачани вже звикли до різних за формами та змістом квітників, то в Яреськах – лише починають звикати. Нещодавно там "виросла" цікава триярусна клумба.

  Цей фотозвіт, звичайно, не відтворює повністю щоденну роботу багатофункціонального комунального підприємства "Техкомунбуд". Однак кожен з нас може бачити це довкола себе. І цінувати. І примножувати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь