A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Літо – спекотна пора у комунальників. Особливо – стихійно-дощове літо

Дата: 08.07.2021 15:22
Кількість переглядів: 1960

Фото без опису   І зараз працівники й техніка комунального підприємства "Техкомунбуд" задіяні на ліквідації наслідків дощової негоди по вулицях Гоголя та Короленка в Шишаках. До цього після зливи рятували греблі та грунтові дороги у Товстому. Рівняли, засипали, зміцнювали, прибирали сміття та зарості.

   Боротьба зі стихійними сміттєзвалищами та бур'янами – щоденна і для багатьох непомітна робота комунальників. Нещодавно врятовано ще один куточок природи – прибрано і вивезено тонни непотребу, що роками складувався у Чорнобаях. Можливо, тепер чисте місце і таблички з попередженням зупинять недобросовісних громадян.

  Крім грейдера, навантажувача, іншої великогабаритної та дрібної техніки, у літній сезон у благоустрої нашої громади задіяний і рециклер. Нині з його допомогою, розігріваючи відповідну суміш, техкомунбудівці проводять ямковий ремонт асфальтованого покриття по вулицях Небесної Сотні та Солодовникова.

   У Великій Бузові комунальна служба працює над ремонтом водогону з підключенням до нього частини жителів села, які раніше були без води. Протяжність водогону – 4,5 кілометра. Додатково отримають воду близько 50 споживачів. Перед цим комунальники демонтували стару башню на встановили нову, що дає змогу збільшити тиск у водопровідній мережі. На черзі – заміна ще однієї башні.

   Попрацювали техкомунбудівці й на облаштуванні місць відпочинку у нашій громаді. Зокрема в Яреськах розчистили від заростей підхід до річки, розрівняли грунт, розширили простір, встановили навіс для відпочивальників, столи, мангали та дитячу гойдалку. 

   З весни (і зважаючи на рясні дощі – безкінечно) триває косіння трави та прибирання чагарників. Чоловіки не випускають з рук сучасні коси, а працівниці "Техкомунбуду" дбають про благоустрій та красу громади по-жіночому. І якщо шишачани вже звикли до різних за формами та змістом квітників, то в Яреськах – лише починають звикати. Нещодавно там "виросла" цікава триярусна клумба.

  Цей фотозвіт, звичайно, не відтворює повністю щоденну роботу багатофункціонального комунального підприємства "Техкомунбуд". Однак кожен з нас може бачити це довкола себе. І цінувати. І примножувати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь