ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Святкувала Жоржівка День старостинського округу

Дата: 08.07.2021 15:07
Кількість переглядів: 801

Фото без опису   У переддень Івана Купала Жоржівка традиційно відзначала сільські іменини. З чудовим святом жителів округу привітали його староста Людмила Майборода, селищний голова Олександр Тутка, заступник генерального директора із соціальних питань агрофірми імені Довженка Наталія Хорольська, голова ветеранської організації Валентина Коновалова.

   Неповторні пісенні, танцювальні та гумористичні вітання організатори заходу адресували землякам – учасникам бойових дій у різні часи й покоління, найповажнішій жительці Надії Йосипівні Штепі і найменшим жоржівчанам, а також семи майбутнім першокласникам – Юлі Омельченко, Альоні та Світлані Славіті, Діані Лукач, Ромі Черевку, Вадиму Цьові, Денису Луценку.

   Із золотим весіллям вітали, вишиваний рушник простеляли і шампанським частували Петра Яковича і Тетяну Степанівну Бардиків, Георгія Миколайовича і Тетяну Сергіївну Бельмасів, Івана Петровича і Віру Іванівну Бельмасів, із срібною річницею – Миколу Панасовича і Раїсу Вікторівну Пашків, Олену Дмитрівну і Миколу Кузьмовича Ясківців, а також особистих ювілярів та людей, котрі досягли пори заслуженого відпочинку.

   Шанують у Жоржівці колективи школи та дитячого садочка, місцевого медичного закладу, поштового відділення, сільського будинку культури та бібліотеки на чолі із Сергієм Цьовою, Лесею Бартою, Світланою Бабич, Валентиною Явтушенко, Іваном Рябком, Марією Забалуй. Разом з ними вітали і робітницю із благоустрою Оксану Пазюк, соціальну працівницю Надію Гречку, працівницю токового господарства Ірину Марченко та керуючу фермою Ольгу Левдер.

   Яскраву і ліричну концертну програму для жителів Жоржівського старостинського округу та гостей свята підготували місцеві таланти – Іван Рябко, Інна Рябко, Наталія Шкреба, Наталія Баштавенко, Світлана Левдер, Інна Вітценко, Олена Подлєсна, танцювальні колектив "Барвінок" та "Калина", гумористичний дует "Парубки", вихованці дитячого садочка, а також артисти з Покровського, Шишаків, Сагайдака та Шафранівки. Ведучі заходу – Ілона Моісєєнко і Влад Роздайбіда.

  Родзинками свята стали виставка вишивок Ірини Марченко, Ганни Рябко, Катерини Костівни Гречки; презентація садових іграшок від Таміли Бабич; фотозона "Я люблю Жоржівку", змайстрована місцевою молоддю.

   Чимало людей доклали зусиль, аби свято вдалося. Його атмосферу створювали й самі глядачі – щирими емоціями та вдячними оплесками. Після концерту всі насолоджувалися смачними напоями і наїдками, не тільки місцевими, але й з інших куточків громади. Уперше жоржівчани безкоштовно смакували великоперевізькою кашею від майстра своєї справи Олег Кухаренка. Також безплатно і залюбки пригощали усіх бажаючих сюрпою сім'ї Хрістових і Рижиків. Завершилося родинне свято вечірньо-нічною дискотекою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь