ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Олександр Тутка, Олександр Біленький та Олег Синєгубов підписали Меморандум про співпрацю

Дата: 02.06.2021 16:18
Кількість переглядів: 723

Фото без опису   Цього тижня відбулося підписання тристороннього Меморандуму про взаємодію між Полтавським регіональним відділенням Асоціації об’єднаних територіальних громад (яке очолює Шишацький селищний голова Олександр Тутка), Полтавською обласною радою та Полтавською обласною державною адміністрацією. На заході були присутні керівники територіальних громад Полтавщини.

   Олександр Тутка зазначає, що підписання Меморандуму сприятиме ефективнішій взаємодії між місцевим самоврядуванням та виконавчою владою. Зокрема щодо впровадження реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні; забезпечення прав та захисту інтересів громад; обміну успішним досвідом; запровадження сучасних форм урядування в громадах (стратегічне планування розвитку, надання адміністративних послуг, впровадження е-врядування тощо); сприяння формуванню системи професійної підготовки і навчання керівників та фахівців місцевого самоврядування; вивчення та впровадження відповідного міжнародного досвіду діяльності органів місцевого самоврядування та місцевих адміністрацій.

   Виконавчий директор Асоціації об’єднаних територіальних громад Валентина Полтавець наголосила, що Полтавщина - сьома область в Україні, де Асоціація проводить підписання Меморандуму про взаємодію.

  Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький закликав голів громад до активної співпраці і використання усіх можливостей залучення коштів з обласного бюджету. Про підтримку проектів розвитку громад на рівні держави запевнив голова облдержадміністрації Олег Синєгубов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь