A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Дорогі діти, шановні батьки!

Дата: 01.06.2021 08:05
Кількість переглядів: 554

Фото без опису      Дитинство – найпрекрасніша мить життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього ми всі живемо і працюємо.

   Огортаючи любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє Шишаччини і всієї України. Наше основне завдання – виховати наступні покоління розумними, порядними, гармонійними, впевненими в собі. А ще – прищепити їм палку любов до рідної Батьківщини.

   Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми. Зичу вам якомога більше приємних несподіванок долі, хороших друзів, щастя, мирного неба, сонячних ранків, світлих вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!

   Особливі вітання – цьогорічним випускникам! Ви складаєте перший життєвий іспит, вирушаєте у доросле життя. Зичу вам успіху там, де ви на це щиро сподіваєтеся, і навіть там, де ви не очікуєте. Хай доля буде прихильною до ваших прагнень і зусиль.

   Батькам і випускників, і молодших дітей бажаю міцного здоров'я, терпіння, стабільності, моральних і фізичних сил, аби бути надійною підтримкою своєму щастю упродовж всього життя!

Шишацький селищний голова Олександр ТУТКА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь