A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Голосуємо за відновлення природних криниць у Шишаках, Великому Перевозі, Сагайдаку, Жоржівці та парк відпочинку у Пришибі!

Дата: 28.05.2021 14:24
Кількість переглядів: 1245

Фото без опису   Шановні жителі Шишацької громади! Нині наші ініціативні земляки беруть участь у конкурсі "Екологічних ініціатив", що проводить Полтавська обласна рада. Наше з вами завдання – підтримати гарні ідеї голосуванням онлайн.

   Проєкт №106 "Відновлення та впорядкування природних питних джерел води у межах Шишацької громади" передбачає проведення робіт з очищення, дезінфекції та приведення до належного естетичного вигляду громадських криниць для забору питної води. Це природні джерела води у Шишаках, Великому Перевозі, Сагайдаку та Жоржівці.

   Проект №117 "Енергозберігаючі технології при облаштуванні парку відпочинку Берізка в с.Пришиб" передбачає доріжки з тротуарної плитки з бордюрами, встановлення сучасних світильників на сонячній акумуляторній батареї з опорами,  додаткове озеленення парку, де вже посаджено берези, є бесідки, гойдалка та лавочки.

   Для голосування заходьте на сайт "Екологічних ініціатив" Полтавської обласної ради smartregion.pl.ua, авторизуйтеся, знайдіть проєкти нашої громади за їх номерами та натисніть "Підтримати".  Далі перевірте, чи ваш голос зарахувався.

   Ваша підтримка дасть можливість залучити на втілення ідей кошти з обласного бюджету.

Голосування триває до 31 травня включно!!! Залишилося лише кілька днів!

  Так само до 23 години 59 хвилин 31 травня триває голосування за участь Шишаччини у конкурсі від телеканалів ICTV та СТБ "Наша громада". Щоб Шишацька громада увійшла до 13 фіналістів конкурсу, потрібно зареєструватися на сайті otg.fakty.com.ua, обрати Полтавську область, знайти проєкт з  Шишаччини (він там один) і проголосувати.

   Не скупімося на голоси, не жалкуймо кількох хвилин часу, покажімо нашу єдність і справжнє прагнення щось зробити хороше для рідного краю і - отримаємо користь для усієї громади!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь