A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Вітаємо юних спортсменів нашого краю з перемогами!

Дата: 27.04.2021 11:25
Кількість переглядів: 760

   КВІТЕНЬ ВИДАВСЯ доволі активним і успішним для наших талановитих та наполегливих земляків.

Фото без опису   17-19 квітня у місті Мелітополі на Запоріжжі відбувся чемпіонат України з сумо серед юніорів. Полтавську область представляла команда, в складі якої були Каріна Білоус, Оксана Рошка та Ростислав Білоус - учні Воскобійницької загальноосвітньої школи, вихованці тренера Яніни Юріївни Грищенко. Суперниками наших  спортсменів стали сумоїсти з Києва, Дніпра, Запоріжжя, Кривого Рогу, Харкова, Сум, Миколаєва.

   Як повідомляє директор закладу Валентина Лубенець, Каріна та Оксана показали справжній бійцівський характер, прагнення до перемоги та здобули високі результати: у різних вікових і вагових категоріях кожна з дівчат виборола золото і бронзу. Неодноразові переможниці України та Європи вкотре підтвердили свої високі звання й отримали путівку на чемпіонат Європи в Польщі. Достойно виступив і Ростислав Білоус.

  — Вітаємо наших спорстменів, які прославляють рідне село і Шишаччину, - говорить Валентина Миколаївна. - І дякуємо генеральному директору СТОВ “Воскобійники”, депутату обласної ради Валерію Іллічу Капленку, який усіляко підтримує розвиток спорту серед учнівської молоді.

 

Фото без опису   В ОДНОМУ КУТОЧКУ України змагалися воскобійницькі сумоїсти, а в іншому – на Чернігівщині, у ці ж дні захищала честь Шишацької ДЮСШ стрілецька команда у складі шести найкращих спортсменів - Самсоненко Катерини, Сайко Анни, Бородавки Анни, Куця Артура, Наталенка Сергія та Литвиненка Артема. Вони взяли участь у чемпіонаті України серед юнаків та дівчат до 18 років, виконували вправи з пневматичного пістолета на 10 метрів і вкотре встановили свої особисті рекорди. А Бородавка Анна увійшла до трійки призерів всеукраїнського рівня, здобувши бронзу! Юна спортсменка з 60 пострілів лише шість разів схибила на вісімку, а всі інші влучила у дев’ятку та десятку! За перемогою Ані, як і інших вихованців тренера Геннадія Миколайовича Чапали, котрі постійно здобувають призові місця у змаганнях різного рівня, – години, дні, тижні й місяці щоденної наполегливої фізичної підготовки та морального гарту.

Кожен успіх, кожна перемога – це не подарунок долі, а тяжкий труд над собою. І секунда спортивної слави на п’єдесталі – це солоний піт і біль у м’язах, безкінечні тренування до знемоги, яких ніхто не бачить. Але та секундочка така важлива, якщо в душі горить вогонь…

 

Щиро вітаємо усіх спортсменів з участю, а призерок - з перемогами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь