ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Вітаємо учнів нашої громади - учасників, призерів і переможців онлайн-заходів!

Дата: 16.04.2021 11:22
Кількість переглядів: 889

   Кілька тижнів тому розповідалося про спортивні досягнення нашої юні – вихованців Шишацької дитячо-юнацької спортивної школи. Але ми можемо пишатися й іншими успіхами учнів загальноосвітніх та позашкільних закладів Шишацької громади. Сьогодні – розповідь саме про них.

   Як повідомляє відділ освіти Шишацької селищної ради, через карантинні обмеження щорічні олімпіади не проводилися. Хоча це не зупинило наших учнів та їхніх наставників. Діти взяли участь онлайн у Всеукраїнських олімпіадах з навчальних предметів  на платформах «Всеосвіта» та «На урок», де отримали не тільки грамоти за участь, а й призові місця.

   У березні в дистанційному режимі серед закладів освіти Шишацької селищної ради був проведений конкурс театральних колективів «Браво», в якому перемогу здобув театральний колектив «Енеїда» Сагайдацького навчально-виховного комплексу. «Енеїда» під керівництвом М.М. Степаненко отримала також перше місце і на обласному етапі цього конкурсу.

   Наприкінці березня серед учнів закладів освіти Шишацької селищної ради був проведений конкурс на краще родинне дерево «Нашому роду нема переводу», в якому перше місце посіла Тимошенко Анна – учениця Пришибського навчально-виховного комплексу. Її робота передана до Полтави для участі в обласному етапі конкурсу.

   Традиційно серед закладів освіти Шишацької селищної ради проводиться перший етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». За підсумками засідання журі, цього року в онлайн-фестивалі перше місце отримали:

- у конкурсі плакатів – Шульга Вікторія та Копитько Кіра, учениці опорного закладу «Яреськівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Ф.П. Борідька Шишацької селищної ради»;

- у конкурсі фотографій та художніх робіт – Чорний Олександр, Камінський Владислав, учні Яреськівської загальноосвітньої школи, колективні роботи учнів Пришибського навчально-виховного комплексу та Воскобійницької загальноосвітньої школи;

- у номінації літературно-музично-спортивних міні-композицій – команда «Колесо здоров’я» опорного закладу «Шишацька спеціалізована школа ім. В. І. Вернадського Шишацької селищної ради Полтавської області» (керівник О.Ю. Видря) та команда «Гармонія» Великобузівського навчально-виховного комплексу (керівник І.Г. Кукіш).

Фото без опису   У лютому серед закладів освіти Шишацької селищної ради в дистанційному режимі проводився конкурс Гумор FEST, в якому перемогу здобула команда «Спектр» Жоржівської загальноосвітньої школи. В обласному етапі наша команда посіла третє місце.

   У березні онлайн проведено перший етап обласного огляду-конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім», в якому екологічна агітбригада «Ряст» Шишацької школи (керівник О.Ю. Видря) здобула перше місце. У зональному етапі агітбригада посіла друге місце.

   На обласній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» були представлені вироби учнів закладів освіти Шишацької селищної ради, які здобули призові місця: І місце в розділі «В’язання спицями, гачком» - Кадучок Анна, вихованка гуртка «Юний дизайнер» Сагайдацького НВК (керівник С.В. Ляшенко); друге місце в розділі «Вироби з природних матеріалів» - Снісаренко Єлизавета, вихованка гуртка «Сувенір» Шишацького будинку дитячої та юнацької творчості Шишацької селищної ради (керівник К.В. Лисиця); друге місце в розділі «Вироби з соломи» - Іванюк Поліна, вихованка гуртка «Народна творчість» Шишацького будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Л.М. Іванюк).

   У листопаді 2020 – лютому 2021 року музеї закладів освіти Шишацької селищної ради взяли участь в обласному турі Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу», переможцями якого стали: за напрямом «Військово-історічні музеї» - Бабич Дарина, екскурсовод військово-історичного музею «Тризуб» Жоржівської загальноосвітньої школи (керівник С.П. Вітценко); за напрямком «Природничі музеї» - Величко Ілона, екскурсовод зразкового музею В.І. Вернадського опорного закладу «Шишацька спеціалізована школа ім. В. І. Вернадського» (керівник Р.О. Ярова).

  З грудня 2020 по січень 2021 року відбувся заочний конкурс «Історичне фото з сімейного альбому». На підставі висновків журі другого етапу конкурсу перше місце в номінації «Остарбайтери» та друге місце в номінації «Свята і обряди» отримали учні опорного закладу «Яреськівська загальноосвітня школа імені Ф.П. Борідька» (керівник Н.А. Аксельрод).

  Учні Сагайдацького навчально-виховного комплексу взяли участь у Всеукраїнському конкурсі-виставці декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Пригоди веселого кота» в м. Херсон, в якому отримали: гран-прі в номінації «Сюжетна композиція» - Семергей Марія, першеІ місце в номінації «Сувенір» - Шпанкіна Станіслава (керівник С.В. Ляшенко), перше місце в номінації малюнок - Григоревич Анастасія (керівник З.Г. Маруняк), друге місце в номінації «Фотографія» - Голуб Олег (керівник Н.А. Моцар).

   Крім цього, учениця Сагайдацького навчально-виховного комплексу Шпанкіна Станіслава нагороджена дипломом першого ступеня за участь у Всеукраїнському конкурсі-виставці декоративно-ужиткового мистецтва «Ґудзикове диво».

   Вітаємо учнів та вчителів із заслуженими перемогами! Зичимо невичерпного натхнення і подальших успіхів! Як бачимо, карантин – не привід залишатися поза цікавим шкільним життям. Хто має бажання – завжди знайде можливість проявити себе, почерпнути нові знання, набути досвіду і поділитися ним!

 

На фото — жоржівська команда "Спектр": Сергій Панченко, Вікторія Цьова, Дарина Бабич, Володимир Панченко, Кристина Омельченко, Валентина Сурмай, Микола Пазюк (керівник Сергій Петрович Вітценко).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь