A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Провели юнаків на службу

Дата: 08.04.2021 16:17
Кількість переглядів: 513

   Розпочато весняний призов, під час якого армійські лави поповнять тисячі юнаків з України, серед яких і шишачани. 6 квітня Шишаки, з дотриманням карантиннних норм, проводжали своїх синів, бажаючи легкої служби.

   Біля приміщення територіального центру комплектування та соціальної підтримки тривали урочистості. Представники самоврядування, військкомату, рідні та близькі прийшли провести хлопців до лав Збройних Сил. Фото без опису

   Юнаків вітали заступник військового комісара територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ільнур Халітов, заступник селищного голови Олег Білик, бажали змужнілими повернутися додому, з честю виконати свій громадянський обов’язок. Від імені селищного голови юнакам було вручено пам’ятні подарунки.

   Серед призовників – Ігор Бондар із Баранівки, Владислав Гідич з Яресьок, Олег Кальченко з Яресьок, Станіслав Коваленко з Федунки, Станіслав Лабунін з Яресьок, Едуард Сахневич із Ковердиної Балки, Ігор Шепель з Федунки та Владислав Якименко з Яресьок.

   Під час цьогорічного весняного призову з Полтавщини на службу мають піти понад пів тисячі чоловіків віком від 18 до 27 років. Ті, хто мають повну вищу ос-віту, служитимуть рік, решта – півтора.

   Призовники поїдуть служити до військ Збройних Сил, Нацгвардії, прикордонної та служби спецтранспорту. У зону проведення Операції об’єднаних сил їх не відправлятимуть. Призовна кампанія триватиме до середини червня. А відправляти на службу будуть до кінця того ж місяця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь