A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

У "Техкомунбуду" – перший ювілей!

Дата: 21.03.2021 10:51
Кількість переглядів: 647

Фото без опису   Комунальне підприємство "Техкомунбуд" Шишацької селищної ради створене п'ять років тому. Як нині згадує його директор Петро Корсун, розпочинали практично з нуля. На той момент у штаті було десять працівників. А з техніки – два тракторці не на ходу і сміттєвоз.

   Нині підприємство має власну простору і за п'ять років вже устатковану базу, у штаті – 108 людей. У їхньому розпорядженні – 30 одиниць різноманітної техніки: від мототрициклерів до автогрейдера. Благоустрійники озброєні бензопилами, мотокосами та роторними косарками – теж  у загальній кількості понад три десятки штук.

  У "Техкомунбуді" діють чотири відділи, що відповідають за різні напрямки: благоустрій; автобусне сполучення; водопостачання (на балансі комунальників – 16 свердловин у дев'яти населених пунктах); збір та вивезення твердих побутових відходів. Є у підприємства і два відділки – у Михайликах та Яреськах.

   При "Техкомунбуді", у перші роки, була створена шляхово-ремонтна будівельна дільниця, яка опікувалася дорогами,  що належать до комунальної власності Шишацької громади. Однак нині комунальне підприємство як платник податку на додану вартість не в змозі конкурувати з приватними підприємцями, які беруть участь у тендерах на ремонт доріг.  Тому дільниця припинила своє існування.

   Основною діяльністю "Техкомунбуду" були і залишаються два напрямки – це благоустрій і збір та вивезення твердих побутових відходів. Нині по громаді нараховується 659 сміттєвих контейнерів. У планах підприємства – збільшити кількість баків для сортування сміття, зокрема доставити їх у місцях масового відпочинку жителів громади.

   У цьогорічний весняно-літній сезон комунальники приділять виняткову увагу саме благоустрою селища і сіл Шишацької ОТГ. Закликають мешканців нашого краю підтримати їх квітнево-травневими толоками, долучитися до прибирання не тільки своїх територій, але й навколишніх місць. Бо зазвичай люди цінують і бережуть тільки те, у що вони вклали власні сили і душу.  

   НАПЕРЕДОДНІ професійного свята працівників комунального підприємства «Техкомунбуд» урочисто привітали грамотами та подарунками. Серед відзначених – водій автовишки Анатолій Шарко, тракторист Геннадій Сердюк, електрик Анатолій Мороховець, робітники з благоустрою Олександр Лінченко, Тетяна Чумак, Альона Дяченко, Олександр Костєлов, електрогазозварник Олександр Онішко, грейдерист Олександр Темченко,начальник водоканалу Віталій Бугайчук, майстер з благоустрою Валерій Іваниця, тракторист навантажувача Юрій Денисенко, машиніст насосних установок Яреськівського КПП Олександр Бугрій, а також ветерани галузі Іван Білоус, Борис Троневський, Іван Батрак.

   На фото: Геннадій СЕРДЮК, Олександр КОСТЄЛОВ, Олександр ЛІНЧЕНКО, Альона ДЯЧЕНКО та Олександр ОНІШКО, як і їхні колеги, потрапили до когорти нагороджених з нагоди свята не за поданням керівництва, а більш демократичним шляхом – у результаті таємного голосування колективу. Що свідчить не тільки про їхні професійні якості, але й про повагу серед численного дружного комунального товариства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь