A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Відбулася перша робоча сесія Шишацької селищної ради

Дата: 18.12.2020 15:55
Кількість переглядів: 1035

Фото без опису   Депутати розглянули 22 питання порядку денного. Рішення по деяких з них не викликали зауважень і були проголосовані одностайно. Зокрема припинення як юридичних осіб публічного права в результаті реорганізації шляхом приєднання до Шишацької селищної ради – Федунської та Яреськівської сільських рад та виконавчого комітету Федунської сільської ради; про утворення Федунського та Яреськівського старостинських округів Шишацької селищної ради; про припинення комунального підприємства «Добробут» Яреськівської сільської ради в результаті реорганізації шляхом приєднання до комунального підприємства «Техкомунбуд» Шишацької селищної ради. Також депутати спрямували 166 тисяч гривень Шишацькій центральній районній лікарні – на забезпечення функціонування провізорного відділення.

   Тривале обговорення викликали питання про регламент роботи Шишацької селищної ради, затвердження структури та чисельності апарату виконавчих органів Шишацької селищної ради та встановлення умов оплати праці селищного голови, посадових осіб і службовців апарату та керівників виконавчих органів селищної ради. Прозвучали депутатські пропозиції щодо укрупнення старостинських округів та скорочення землевпорядників і діловодів.

Фото без опису   Чисельність виконавчих органів селищної ради, за проектом рішення, яке депутати не підтримали, повинна була зрости на 22 посадові та 5,5 службової одиниці. Зокрема сюди входили штати нових старостинських округів – Федунського та Яреськівського, служба у справах дітей, відділ економіки і природних ресурсів, відділ управління майном комунальної власності і відділ публічних закупівель.

   Заробітну плату селищному голові встановили у вигляді передбачених законодавством: посадового окладу, надбавок за вислугу років, ранг, високі досягнення у праці – 50 відсотків - та щомісячної премії – 100 відсотків від посадового окладу.

   Питання передачі майна із спільної власності територіальних громад району до комунальної власності селищної ради буде розглянуто після відповідного рішення Миргородської районної ради.

   Наступного тижня депутати мають обговорити в комісіях та прийняти бюджет 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь