A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Творчі, спортивні, натхненні ентузіасти третього грудня відзначають свій день

Дата: 03.12.2020 07:01
Кількість переглядів: 250

Фото без опису   В Україні традиційно третього грудня відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. У нашій громаді – це творчі, спортивні і натхненні ентузіасти, котрі живуть набагато яскравішим життям, ніж деякі люди, що не мають статусу “з інвалідністю”.

   Як розповіла голова Шишацького місцевого осередку Всеукраїнської організації інвалідів “Союз організацій інвалідів України” Інна Білокіз, її друзі, члени осередку – постійні учасники різноманітних конкурсів і заходів для людей з інвалідністю. А ще серед них чимало талантів, що вражають своїми творчими ідеями та їхньою реалізацією. Поети, співаки, художники, майстри і спортсмени часто представляють свої творчі роботи на різних виставках та радують перемогами у змаганнях. У карантинний період вони беруть участь у виставках-фестивалях онлайн, що й відбулося напередодні цьогорічного Міжнародного дня людей з інвалідністю.

   За активну життєву позицію юні і дорослі талановиті земляки відзначені подарунками Шишацької селищної ради. Це зокрема  Євген Роменський, Дмитро Паламарчук, Євгенія Матієва, Артем Кравченко, Фелікс Степаненко, Анатолій Малигін, Катерина Шкарбан, Анатолій Редько, Володимир Молька, Алла Ковальчук, Анна Романко, Юлія Шуляк, Інна Білокіз, Сергій Щербатюк та Самір Петрушенко.

   Керівництво Шишацької громади щиро вітає усіх сильних духом жителів Шишаччини з важливими перемогами і постійною участю у різних мистецько-спортивних заходах, якими ви прославляєте рідний край далеко за його межами. Успіху вам, подальшого натхнення, надійної підтримки там, де це необхідно, дружнього спілкування, гарного настрою і міцного здоров’я!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь