A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Про події у Воскобійницькій школі

Дата: 21.12.2017 16:37
Кількість переглядів: 732

   Цього тиждень  у Воскобійницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів був дуже цікавим і насиченим на події.  

   19 грудня, в День Святого Миколая, учні 1-5 класів відвідали святкові заходи в селищі Шишаки, які організував депутат обласної ради В.І. Капленко. У кафе «Мілена» діти грали в ігри, танцювали, смакували солодощами. Вражень у малят залишилося багато й надовго. Відвідати такий чудовий захід мали змогу діти з багатодітних сімей, діти учасників бойових дій, переселенці із зони АТО, відмінники навчання.

   У цей час у спортивному залі школи відбулися фінальні змагання з баскетболу серед юнаків у залік районної спартакіади серед школярів. Звісно, що перемогу здобула команда господарів, яка у запеклій боротьбі з рахунком 48-33 поборола команду Яреськівської школи. Засмучує лише одне, що з кожним роком усе менше команд бере участь у таких змаганнях.

Фото без опису

   Саме в День Святого Миколая учні школи отримали солодкі подарунки  від Шишацької селищної ради. Директор школи особисто вручила кожній дитині пакунок із цукерками, передала вітання від селищного голови Тутки Олександра Івановича та побажання добра,  любові й миру.

   А 20 грудня до школи завітали артисти Полтавського академічного обласного лялькового театру з виставою  «Умка шукає друзів».  Працівники театру залучили учнів 1 – 4 класів до цікавих ігор, конкурсів, привітали зі святом Миколая, з прийдешніми новорічними та різдвяними святами. Школярі та їхні батьки були дуже задоволені організацією таких свят, дякували й  артистам, і заступнику директора з виховної роботи Чирці А.А., педагогу-організатору Ситник Я.Г., які створюють свято для своїх маленьких вихованців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь