A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Для закоханих і про закоханих

Дата: 15.02.2018 16:10
Кількість переглядів: 506

   Про природу любові не одне століття сперечаються мислителі та митці. В одному вони дійшли згоди: здатність любити – виняткова властивість людини, завдяки якій ми цінуємо життя. Якщо озирнутися навколо себе, нас оточує безліч предметів, але часто ми залишаємося байдужими до них. Та варто нам потрапити поглядом на улюблену книгу або дрібничку, подаровану коханою людиною, квітку, яку виростили самі, чи улюблений шарф, що сплела нам на день народження подруга – і речі перестають бути просто речами. Пробуджуючи наші почуття й думки, вони й самі ніби оживають. І що досконалішим є об'єкт нашої любові, то загадковішою стає суть цього почуття.

  Утім кожен знає, що ті, кого ми любимо, або те, що ми любимо, є для нас неповторними і найважливішими у житті. Так любов будує навколо людини її неповторний світ.

  Український філософ Григорій Сковорода визначав цю особливість любові словами: «Хіба не любов усе єднає, будує, творить подібно до того, як ворожість руйнує?».

  До Дня святого Валентина 14 лютого 2018 року працівники відділення денного перебування територіального центру Шишацької селищної ради провели для підопічних відділення семінар-диспут на тему: «Любов, як почуття». Адже День Святого Валентина – це саме той день, коли варто відірватись від сірих буднів і згадати почуття, яке змушує людей робити воістину великі подвиги. А ім’я цьому почуттю – кохання.

   Валентинів день святкують усі – і дорослі і діти, з родиною і з друзями і саме в колі друзів підопічні відділення відсвяткували найромантичніший день року. Люди поважного віку мали нагоду не лише познайомитися з історією виникнення свята усіх закоханих, з традиціями святкування Дня Святого Валентина в різних куточках планети, а й самі з великим почуттям та задоволенням читали власні вірші про кохання, приймали активну участь у конкурсах та вікторині. Також під час заходу учасники дискутували про явні прояви любові в повсякденному житті; про те, як добрі справи зроблені з любов’ю, впливають на оточення.

  За святковим столом, з гарячим чаєм та солодощами, відвідувачі відділення весело та затишно провели свій вільний час.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь