ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Комунальники врятували будинок літньої жінки і допомогли ветерану війни

Дата: 04.08.2020 09:56
Кількість переглядів: 716

Фото без опису   Пенсіонерка з Пришиба Людмила Миколаївна Муц звернулася до старостинського округу з проханням про термінову допомогу. Упродовж ночі жінка практично не змикала очей. І її тривога була цілком виправданою. У дворі пенсіонерки, яка проживає сама, розчахнувся стовбур старої груші, яка небезпечно повисла над будинком. Дітей у жінки немає, чоловіка поховала. Помочі ждати нізвідки.

   Того ж дня у господарстві пенсіонерки у супроводі діловода старостинського округу Людмили Бурякової побували директор та головний інженер комунального підприємства Шишацької селищної ради Петро Корсун і Євгеній Шеремет. Оглянули проблему, з’ясували, яким чином можна її вирішити, і до прибуття бригади вжили тимчасові заходи: скріпили стовбур, аби дерево протрималося ще певний час.

   Груші понад пів століття, і за цей час вона розкинулася на дворищі досить привільно, впритул до будівель. Досить довго, наполегливо і максимально обережно знешкоджували її водій автовишки Анатолій Шарко та благоустрійники Олександр Костєлов, Олексій Савчук, Альона Рубель і Оксана Сердюк. Техкомунбудівці не тільки спиляли дерево, але й прибрали усе як слід після цього. Людмила Миколаївна була зворушена своєчасною і добросовісною допомогою комунальників. Небезпека минула, а з нею – і тривожне безсоння жінки.

Фото без опису   Прийшли на допомогу техкомунбудівці і ветерану Другої світової війни Олександрі Тимофіївні Редько. Під час спілкування із селищним головою жінка потурбувалася про те, що і грядущої зими їхня родина не відмовилася би від дров. Раніше комунальники за можливості завозили на подвір’я Редьків причіп дров. І цього разу, не чекаючи холодів, вони виконали прохання поважної жительки Шишаків, дитинство, юність і молодість якої припали на тяжкі воєнні і повоєнні роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь