A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Комунальники врятували будинок літньої жінки і допомогли ветерану війни

Дата: 04.08.2020 09:56
Кількість переглядів: 684

Фото без опису   Пенсіонерка з Пришиба Людмила Миколаївна Муц звернулася до старостинського округу з проханням про термінову допомогу. Упродовж ночі жінка практично не змикала очей. І її тривога була цілком виправданою. У дворі пенсіонерки, яка проживає сама, розчахнувся стовбур старої груші, яка небезпечно повисла над будинком. Дітей у жінки немає, чоловіка поховала. Помочі ждати нізвідки.

   Того ж дня у господарстві пенсіонерки у супроводі діловода старостинського округу Людмили Бурякової побували директор та головний інженер комунального підприємства Шишацької селищної ради Петро Корсун і Євгеній Шеремет. Оглянули проблему, з’ясували, яким чином можна її вирішити, і до прибуття бригади вжили тимчасові заходи: скріпили стовбур, аби дерево протрималося ще певний час.

   Груші понад пів століття, і за цей час вона розкинулася на дворищі досить привільно, впритул до будівель. Досить довго, наполегливо і максимально обережно знешкоджували її водій автовишки Анатолій Шарко та благоустрійники Олександр Костєлов, Олексій Савчук, Альона Рубель і Оксана Сердюк. Техкомунбудівці не тільки спиляли дерево, але й прибрали усе як слід після цього. Людмила Миколаївна була зворушена своєчасною і добросовісною допомогою комунальників. Небезпека минула, а з нею – і тривожне безсоння жінки.

Фото без опису   Прийшли на допомогу техкомунбудівці і ветерану Другої світової війни Олександрі Тимофіївні Редько. Під час спілкування із селищним головою жінка потурбувалася про те, що і грядущої зими їхня родина не відмовилася би від дров. Раніше комунальники за можливості завозили на подвір’я Редьків причіп дров. І цього разу, не чекаючи холодів, вони виконали прохання поважної жительки Шишаків, дитинство, юність і молодість якої припали на тяжкі воєнні і повоєнні роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь