A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

У Баранівці відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям

Дата: 31.07.2020 15:18
Кількість переглядів: 1296

Фото без опису   Сьогодні в селі Баранівці відбулася важлива подія. Завершено будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям, і з цієї нагоди у центрі села зібралися всі причетні до реалізації проекту.

   Директор місцевого сільгосппідприємства Андрій Цьова упродовж десятиліття виношував плани про сучасне спортивне поле. Але конкретнішими ці плани стали в останні роки, з утворенням об’єднаної територіальної громади.

   Певний час тривали дискусії-обговорення задуму. Непросто було у невеликому селі з гірським ландшафтом підібрати місце для майданчика, яке б відповідало необхідним критеріям і вимогам. Ще складніше – пройти всі етапи архітектурно-будівельних дозволів і погоджень.

   Депутат Шишацької об’єднаної територіальної громади від Баранівського старостинського округу Юрій Цьова ініціював і підтримував виділення із селищного бюджету коштів, необхідних на реалізацію цього проекту. Відтак на будівництво Баранівського спортмайданчика спрямовано півтора мільйона гривень. Минулого року була виготовлена проектно-кошторисна документація, а цього літа у мальовничому центрі села «виріс» і сам майданчик. У таку суму селищному бюджету обійшлися будівельно-монтажні роботи, а власне саме штучне покриття Шишацькій громаді за відповідною програмою передано управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації. Програма передбачає співфінансування будівництва майданчиків зі штучним покриттям з обласного бюджету за умови, якщо громада виконує всі роботи з підготовки основи для влаштування покриття. Виконавши необхідні умови, Шишацькій громаді вдалося залучити з обласного бюджету пів мільйона гривень (вартість покриття).

   Вітаючи жителів Баранівки з успішним завершенням проекту, селищний голова Олександр Тутка побажав, аби це спортивне поле ніколи не знало стану спокою. І щоб бюджетні кошти, і людські зусилля, спрямовані на облаштування місця для корисного дозвілля не тільки баранівців, але й жителів інших сіл, гостей краю, цінувалися належним чином. Олександр Іванович подякував директору господарства Андрію Цьові, депутату Юрієві Цьові, старості Михайлові Сулиму та сумлінним підрядникам за ефективну співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь