A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

У Пришибі – новий директор навчально-виховного комплексу

Дата: 23.07.2020 15:53
Кількість переглядів: 745

Фото без опису   Минулого тижня відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Пришибського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» Шишацької селищної ради Полтавської області.

   За підсумками проведеного конкурсного відбору, який проходив у три етапи, перемогу здобула Тетяна Безручко.

   Тетяна Олексіївна працює у Пришибській школі 27 років поспіль. Це її альма-матір. Тут пройшли перші шкільні роки майбутнього педагога. Після навчання у Красноградському училищі та Харківському педагогічному університеті повернулася у рідні стіни вчителем української мови та літератури.

   Упродовж майже трьох десятиліть кращої долі-роботи Тетяна Олексіївна не шукала. Весь час мала тут повне навантаження і моральне задоволення від праці у добре знайомому колективі.

   Взяти участь у конкурсному відборі на посаду директора Пришибського НВК їй наполегливо порадили батьки учнів. На підтримку колег та батьківського комітету Тетяна Олексіївна розраховує і в майбутньому.

   - З нетерпінням чекаємо першого вересня, - говорить директорка. – Але до нього треба як слід підготуватися. Традиційно – навести порядок у стінах закладу, підремонтувати-полагодити там, де це необхідно, створити якнайзручніші умови для дітей. Планів багато. Хочеться осучаснити заклад. Зараз школу підключають до якісного інтернету. Карантин показав, що саме з інтернетзв'язком у нас не все гаразд. А до належної мережі потрібні й належні засоби. Оновлення комп'ютерного обладнання – найактуальніша потреба школи.

   - Якщо традиційного першого вересня не буде…

   - Ми дуже сподіваємося на те, що коронавірусна небезпека мине і діти навчатимуться у звичному режимі. У таких сільських школах, як наша, дотримуватися протиепідемічних вимог нескладно. Адже у класах небагато дітей. Маємо загалом близько 50 учнів.

   - Які, на вашу думку, плюси і мінуси маленької школи?

   - Мінус – дітям не вистачає спілкування з однолітками. Але водночас вони отримують більше уваги вчителів. У нас практично з кожним – індивідуальна форма навчання. Усі задіяні в освітньо-виховному процесі. Як плюс – тісний зв'язок у ланцюжку вчителі-учні-батьки. І наш шкільний колектив докладе максимум зусиль, аби цей зв'язок був якомога продуктивнішим. Зі мною поряд трудяться чудові люди, більшість з яких знаю усе життя. Заступник директора – моя перша вчителька Алла Андріївна Курочка. Разом з колегами-однодумцями працюємо і будемо працювати на результат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь