A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Виїзна профспілкова нарада культпрацівників у Покровському

Дата: 21.07.2020 14:25
Кількість переглядів: 246

Фото без опису   Минулого тижня працівники культури Шишацької об'єднаної територіальної громади провели виїзну профспілкову нараду у Покровському старостинському округу.

   Про проблеми і перспективи галузі говорили її керівник Любов Титаренко, голова профспілкового комітету Валентина Лазоренко. Про культуру, освіту, медицину та інші складові функціонування громади загалом розповів селищний голова Олександр Тутка.

   До заходу долучилася староста округу Галина Клочко, а місцеві артисти на чолі з директором осередку культури Світланою Демочко підготували гостям кілька цікавих мистецьких номерів.

   Учасники наради оглянули сільський будинок культури, що минулого року гостинно відчинив двері після капремонту за кошти селищного бюджету,  а також сільську бібліотеку, що отримала друге дихання за благодійної підтримки меценатів, котрим небайдуже духовне життя короленківського краю. Нині і клуб, і бібліотека – достойне місце для змістовного дозвілля жителів Покровського. Хоча карантин вніс свої корективи у функціонування закладів, однак працівники культури залишаються на зв'язку із земляками, намагаючись зробити їхнє життя не менш різнобарвним, ніж до коронавірусної пандемії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь