A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

На допомогу медикам

Дата: 19.06.2020 13:53
Кількість переглядів: 489

Фото без опису   Цими днями генеральний директор "Агрофірми імені Довженка" Сергій Жилін, за дорученням генерального директора агропромхолдингу "Астарта-Київ" Віктора Іванчика, передав Шишацькій центральній районній лікарні апарат штучної вентиляції легень "BLIZAR" — сучасний багатофункціональний пристрій, призначений для проведення керованої штучної вентиляції легень у пацієнтів в найскладніших ситуаціях. Зручний та зрозумілий прилад передбачає різні режими роботи, управління параметрами вентиляції; має вбудовану акумуляторну батарею для безперебійної допомоги людині протягом певного часу; комфортний для обслуговування персоналом і надійний та безпечний для пацієнтів.

   Прилад встановили там, де він найнеобхідніший: у відділенні анестезіології з ліжками інтенсивної терапії. З надією, що коронавірусна загроза мине, а він рятуватиме здоров'я і життя шишачан у постепідемічний період.  

   Крім апарату штучної вентиляції, Сергій Вікторович вручив медикам кисневий концентратор, придбаний за кошти, передбачені меморандумом про співпрацю між "Агрофірмою імені Довженка" та Шишацькою селищною радою. Кисневий концентратор з одноразовими масками використовується, коли пацієнту потрібно більше кисню, ніж він отримує з навколишнього середовища. Апарат незамінний у багатьох випадках, зокрема після пневмоній та операцій.

Фото без опису  Селищний голова Олександр Тутка подякував керівникам агропромхолдингу "Астарта-Київ" Віктору Іванчику та "Агрофірми імені Довженка" Сергію Жиліну за партнерство, за постійну підтримку медичної галузі району. Адже свого часу за співпраці з агрофірмою були капітально оновлені сімейні амбулаторії та ФАПи у селах Шишацької громади, а нині агропромхолдинг бере активну участь у протидії коронавірусній пандемії.

   Ділова зустріч у стінах медичного закладу відбулася якраз напередодні Дня медичного працівника, тож гості привітали колектив з прийдешнім професійним святом, побажали усіх благ і людської вдячності за нелегку працю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь