A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

26 квітня – день пам’яті про те, що не повинно повторитися

Дата: 24.04.2020 13:42
Кількість переглядів: 488

Фото без опису   Сьогодні Чорнобильська зона в  усіх на вустах. І не тільки тому, що у ці дні минає чергова річниця страшної техногенної катастрофи, що забрала і продовжує забирати чимало людських життів. Нині чорнобильські ліси палають – і це полум’я тривогою обпікає наші серця: адже небезпека ніде не поділася, вона поряд з нами усі ці роки. Просто у спокійний час ми про це забуваємо. Забуваємо про ціну наших навмисних чи ненавмисних помилок. Забуваємо про те, чим ми за них платимо.

   Зараз на захист нашого життя стали загони рятувальників та військових, які цілодобово, ризикуючи власним життям і здоров’ям, ведуть нищівну боротьбу з небезпечною природною стихією. Є серед них і наші земляки. Побажаймо їм успіху й Божої підтримки!

   Так само, як і нині, у 1986 році на захист людства стали ряди героїв – пожежників, військових, медиків, представників інших професій. Так само серед них були й наші односельці. Кожен рік віддаляє нас від тієї страшної дати, але не применшує, а навпаки – додає значущості їхній самопожертві. Бо справді усе важливе аналізується, усвідомлюється і пізнається на відстані років.

   У ці дні вже поважні чоловіки й жінки, що колись своєю молодістю зупинили атом, згадають побратимів, яких із року в рік стає все менше. Згадаймо всі хвилиною мовчання велетнів духу, що пішли у вічність.

   Уклін і шана тим, хто береже братерську дружбу. Міцного здоров’я вам, шановні земляки, мирного неба і родинного благополуччя! Хай ваші весни будуть щедрими на цвіт і добро, хай дарують вам щасливі миті, що стануть найкращими спогадами у житті!

Селищний голова Олександр ТУТКА, виконавчий комітет та депутати Шишацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь