ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Відвідали підопічних Центру надання соціальних послуг

Дата: 16.04.2020 14:46
Кількість переглядів: 757

Фото без опису   ЦЕНТР НАДАННЯ соціальних послуг Шишацької селищної ради, дотримуючись карантинних обмежень, продовжує свою роботу. Бо представники цієї галузі, як і медики, чи пожежники, чи інші безвідмовні служби, опікуються людьми, яким більше немає на кого розраховувати, крім як на соціальних робітників.

   Не закриєш на карантин стаціонарне відділення Центру надання соціальних послуг. Адже це єдина домівка для близько тридцяти жіночок та чоловіків переважно похилого віку. Не зупиниш на карантин догляд за їхніми ровесниками, що здійснює відділення соціальної допомоги вдома. Адже для самотніх з різних обставин стареньких людей чи людей з інвалідністю соціальні робітники – практично єдиний зв’язок із зовнішнім світом.

   Сьогодні, як і всюди, у відділеннях Центру діє посилений протиепідемічний режим. Територія Центру щотижня дезінфікується спеціалістами закладу державної ветмедицини. Самопочуття підопічних (які за віком і станом здоров’я – у зоні ризику) – на скрупульозному контролі.

Фото без опису   Протягом квітня селищний голова Олександр Тутка, керівник Центру Світлана Васильченко з соціальними робітниками відвідали людей, котрі обслуговуються вдома, а також інших підопічних Центру, що проживають у селах Шишацького району. Об’їзди у самому селищі Шишаки завершаться після Великодня.

   Соціальні працівники виконували доручення Міністерства соціальної політики, яке у співпраці з корпорацією «АТБ» запустило благодійний проєкт адресної допомоги соціально незахищеним верствам населення у вигляді продуктових наборів і товарів повсякденного споживання.

   Це стало приємною несподіванкою для багатьох пенсіонерів, людей з інвалідністю. А керівники громади скористалися можливістю, аби перевірити якість обслуговування жителів ОТГ Центром надання соціальних послуг, проаналізувати їхні потреби, зважаючи на складну ситуацію з поширенням коронавірусної інфекції, тривалий карантин та ймовірність  його продовження.

   Найнеобхіднішими щоденними потребами підопічні Центру забезпечені. Наданням послуг соціальними робітниками задоволені. Озвучуючи свої проблеми, значна частина людей нарікала на недосяжність аптек та відсутність ліків в аптеках там, де вони є. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь