A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Об’єднуємо зусилля у протидії небезпеці

Дата: 10.04.2020 14:42
Кількість переглядів: 687

Фото без опису   У ці дні багато інформаційних ресурсів майорять фотографіями медиків на фоні отриманого ними медзабезпечення з різних джерел: державний чи місцевий бюджети, спонсорська чи волонтерська підтримка – усі об’єднують зусилля у протидії поширенню коронавірусної інфекції.

   І як відомо, цього забезпечення аж ніяк не може бути забагато, адже Україна ще не увійшла у прогнозований МОЗом пік захворювання. А за належної підготовки до нього, дотримання карантину та загальної відповідальності – і влади, і бізнесу, і громадян – він, можливо, буде не таким гірким, як у деяких інших країнах.

   Заходи щодо попередження поширення COVID-19 на території нашої громади (і їхній перелік змінюється, зважаючи на розвиток ситуації) діють постійно. У пріоритеті серед них – забезпечення необхідним захистом та ліками медзакладів. Центр первинної медико-санітарної допомоги  Шишацької селищної ради (а це сімейні амбулаторії та ФАПи у селищі і селах Шишаччини) отримує фінансову підтримку з селищного бюджету відповідно до затвердженої програми його функціонування та розвитку.

   Однак попри бюджетні вливання, не зайва для медичного персоналу Центру ПМСД, який перший контактує з пацієнтами, і спонсорська допомога, особливо в умовах боротьби із загрозою масового поширення коронавірусної інфекції.

   Медичні маски, халати, рукавички – щоденний елементарний, але такий потрібний захист. Підтримати медиків предметами цього захисту виявили бажання деякі приватні підприємці, зокрема Роман Кіріченко. А також спонсори, котрі часто приходять на допомогу соціально спрямованим галузям нашого краю, - народний депутат Олег Кулініч та агропромхолдинг «Астарта-Київ».

   Цими днями приїхали пакунки з медичними засобами захисту й від іншого партнера по співпраці Шишацької громади – приватного підприємства «Агроекологія».

   Свідомі громадяни та відповідальний бізнес розуміють, що один у полі не воїн. А разом ми таки сила. Підтримаємо нашу медицину – вона врятує нас.

   Шишацька громада щиро вдячна усім, хто не стоїть осторонь таких важливих проблем. Будьмо єдиними у прагненні захистити наш край від епідемії і гуртуймося для добрих справ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь