A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Тримаємо ситуацію під контролем і зберігаємо спокій

Дата: 02.04.2020 15:21
Кількість переглядів: 1285

Фото без опису   Шановні земляки! Безпека нашого з вами життя і здоров’я нині прямо залежить від нашої організованості і витримки. Ми як орган місцевого самоврядування докладаємо усіх зусиль, аби убезпечити вас від загрози поширення коронавірусної інфекції, а в разі її появи – адекватно і відповідально відреагувати на всі потреби, що вимагатимуть обставини.

Фото без опису   Але ваше правильне розуміння ситуації, усвідомлення власної відповідальності і посильний внесок у стабільність нашого життя – це одна з найвагоміших складових протидії загрозі COVID19. Ви повинні берегти себе, дбати про дезінфекцію, виконувати вимоги карантину, максимально ізолюватися від зовнішнього світу. І не створювати штучного ажіотажу навколо цієї проблеми. Паніка нас не врятує. Навпаки – вона перешкоджатиме розумній оцінці ситуації і логічній відповіді на неї.

   Ми на постійному зв’язку з вами і державою. Намагаємося вчасно реагувати на практично щоденні законодавчі зміни, рішення Уряду та Верховної Ради щодо боротьби з поширенням коронавірусної інфекції. Цього тижня виконавчий комітет селищної ради, беручи до уваги висновки Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Шишацької об’єднаної територіальної громади, керуючись постановами Кабміну, прийняв чергове рішення про додаткові заходи щодо попередження розповсюдження COVID19 на території Шишацької ОТГ.

   Цим рішенням розширені можливості для суб’єктів господарювання. Як і загалом в Україні, в нашій громаді дозволені:  

- торгівля продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом, засобами зв’язку за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів;  

- провадження банківської та страхової діяльності, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльності з ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів;

- торговельної діяльності та діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень, за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

   Карантин на території Шишацької селищної ради продовжено до 24 квітня 2020 року.

   Тримаємо ситуацію під контролем і зберігаємо спокій!

Селищний голова Олександр ТУТКА

 

З повним текстом рішення виконавчого комітету Шишацької селищної ради №1/30/03/2020 від 30 березня 2020 року "Про додаткові заходи щодо попередження розповсюдження нової коронавірусної інфекції (COVID-19) та введення обмежувальних заходів на території Шишацької ОТГ" можна ознайомитися на сайті Шишацької селищної ради у розділі "Новини".

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь