ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади

Дата: 17.03.2020 08:31
Кількість переглядів: 362

   Відділ освіти Шишацької селищної ради (далі – Відділ освіти) відповідно до Наказу начальника Відділу освіти від 16.03.2020 р. № 94 «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КП «Інклюзивно-ресурсний центр» Шишацької селищної ради Полтавської області», що знаходиться за адресою: 38000, Полтавська область, Шишацький район, смт. Шишаки, вул. Небесної Сотні, 9 - оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора КП «Інклюзивно-ресурсний центр» Шишацької селищної ради Полтавської області.

       Кваліфікаційні вимоги:

   Посаду директора КП «Інклюзивно-ресурсний центр» Шишацької селищної ради Полтавської області може обіймати особа, яка має вищу освіту ступеня магістра (спецаліста) за спеціальністю “Спеціальна освіта” (“Корекційна освіта”, “Дефектологія”) або “Психологія” (“Практична психологія”) та стаж роботи не менше п’яти років за фахом.

 

Умови оплати праці:

 

Посадовий оклад директора закладу відповідає 15 тарифному розряду Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці. Передбачаються надбавка за вислугу років, надбавка за престижність праці, щорічна грошова винагорода, матеріальна допомога на оздоровлення.

Для участі у конкурсі до Відділу освіти: 38000, Полтавська область, Шишацький район, смт. Шишаки, вул. Небесної Сотні, 9 подаються такі документи:

  • копію паспорта громадянина України;
  • письмову заяву про участь у конкурсі,  до якої додається резюме у довільній формі;    
  • копію трудової книжки;
  • копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, (присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня – за наявності);
  • копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних (додаток 1).

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Строк подання документів – з 17.03.2020 р. до 10.04.2020 р., уповноважена особа за надання інформації, прийом документів, про конкурс – Титаренко Олександр Олегович, тел. 9-11-03, електронна пошта: shishaki_voog@ukr.net.

Конкурсний відбір буде проведений у приміщенні Відділу освіти: 38000, Полтавська область, Шишацький район, смт. Шишаки, вул. Небесної Сотні, 9  – 17.04.2020 р. о 10:00 год.

Конкурс передбачає складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди. Кваліфікаційний іспит може проводитися за напрямами:

  • знання  законодавства  у  сфері  освіти  дітей  з  особливими  освітніми потребами;               
  • знання основ спеціальної педагогіки;
  • знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами;
  • знання основ спеціальної педагогіки;
  • знання основ управління діяльністю ІРЦ;
  • співбесіда.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь