ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

З професійним святом! Молоді є у кого вчитися

Дата: 13.03.2020 09:46
Кількість переглядів: 790

Фото без опису   Нині у штаті комунального підприємства «Техкомунбуд» працює 81 людина. Це дев’ятеро представників адмінперсоналу, 50 благоустрійників, а також водії, працівники автопарку, водоканалу та шляхової ремонтно-будівельної дільниці.

   Колектив «Техкомунбуду», зважаючи на специфіку роботи, переважно чоловічий. Однак є й 14 жінок. Нещодавно  ряди представниць слабкої статі цього колективу поповнила студентка аграрної академії Влада Коношенко (на фото). Дівчина освоює специфіку роботу контролера з вивезення твердих побутових відходів. В її обов’язки входить ведення обліку договорів та зведення оплати за ними. Навчає колегу інспектор з благоустрою Олена Жаботинська. 

   Є чому повчитися молодому поколінню у досвідчених та старанних працівників. Вкладають душу й уміння у щоденний труд: за веденням бухгалтерської справи – заступник головного бухгалтера Наталія Молька, у теплиці - Тетяна Чумак і Тетяна Мельник, за кермом техніки – Андрій Дяченко та Юрій Денисенко, а також робітники з благоустрою по Шишаках Олександр Костєлов, Олексій Савчук, Анатолій Мороховець, Андрій Штогрин, в старостинських округах – Олександр Гетало з Сагайдака, Станіслав Шабельник з Гоголевого, Олександр Книш з Пришиба  та багато інших їхніх колег.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь