A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

З професійним святом! Життя у цифрах, проєктах, розрахунках

Дата: 13.03.2020 09:37
Кількість переглядів: 741

Фото без опису   Управління житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Шишацької селищної ради розпочало своє функціонування практично за рік після створення об’єднаної  територіальної громади. Це виконавчий орган, без якого не можливо організовувати роботу  з утримання та розвитку інфраструктури громади. У сфері відповідальності колективу управління  – аналіз стану житлово-комунального господарства громади та підготовка пропозицій до проєкту селищного бюджету щодо фінансування відповідних заходів; участь у розробленні і реалізації місцевих програм щодо поліпшення рівня комунального обслуговування населення громади, охорони навколишнього природного середовища, енергозбереження, співпраця з обласними та загальнодержавними структурами у цьому напрямку; забезпечення в межах своїх повноважень дотримання законодавства в галузі будівництва та житлово-комунального господарства.

   Управління – замовник проєктування, будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонтів усіх об’єктів  ЖКГ в громаді. Відповідно за кожним виконаним завданням – безліч паперів, стоси документації, тижні наполегливих розрахунків й переговорів з підрядниками та відповідальними державними інстанціями.

  А за цифрами і проєктами стоять конкретні реалізовані справи, що на перший погляд здаються простими у виконанні. Але то на перший погляд людини, котра не працювала у подібній галузі.

   Освітлення, дороги, водопостачання, благоустрій – проблемні місця і селища, і сіл нашої громади. Тож роботи в управління житлово-комунального господарства вистачає.

   Працюють у дружному колективі під керівництвом Дмитра Петренка головний бухгалтер Світлана Копелець, головні спеціалісти Василь Вовчок, Людмила Зозуля, Марина Демченко, Олександр Маренич та інспектор з благоустрою Олександр Латишев (на фото, зважаючи на робочі моменти, колектив не у повному складі).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь