A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Перевірка надання соціальних послуг

Дата: 11.03.2020 13:21
Кількість переглядів: 541

Фото без опису   10 березня 2020 року у селах Харенки та Михайлики Михайликівського старостинського округу завідувач відділення соціальної допомоги вдома Лариса Кривошапка та соціальний працівник відділення Ніна Діхтяр здійснили планову перевірку з якості надання соціальних послуг підопічним відділення соціальними робітниками Сиротко Валентиною та Антоненко Оленою.

   Проведено 9 обстежень. Перевіркою встановлено, що соціальні робітники Сиротко Валентина та Антоненко Олена старанно виконують свої посадові обов’язки. Надають підопічним послуги відповідно до груп рухової активності, а саме: доставка продуктів та медикаментів отримувачам соціальних послуг, прибирання на подвір’ї, доставка води з колодязя, допомога при купанні, допомога в приготуванні їжі, прибирання житла, допомога на присадибній ділянці в сезон городніх робіт, здійснюють оплату  комунальних платежів, оформляють субсидії та інші соціальні послуги згідно Державного Стандарту догляду вдома.

Фото без опису   Опитані отримувачі соціальної послуги вдома в селах Харенки та Михайлики задоволені роботою соціальних робітників, скарг та нарікань немає.

   У ході проведення обстежень одиноким пенсіонерам у селах Шишацької селищної ради була надана гуманітарна допомога у вигляді б/у речей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь