A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Увага! Попередження про ускладнення погодних умов.

Дата: 05.02.2020 09:44
Кількість переглядів: 191

Полтавців попереджають про складні погодні умови

 

    Протягом доби 5-6 лютого на території Полтавської області очікуються складні погодні умови, пов’язані з циклоном із південного заходу.

    Як повідомили в обласному центрі з гідрометеорології, в ніч з 5 на 6 лютого очікується значний мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря 0-3º тепла.

    Вдень 5 лютого значний мокрий сніг та сніг, хуртовини, на південному сході області місцями ожеледь. Вітер південно-східний, 9-14 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря поступово знижуватиметься з +3º тепла до -2º морозу.

    6 лютого прогнозують сніг, хуртовини, місцями снігові замети. Північний штормовий вітер із поривами 17-22 м/с. Температура повітря протягом доби -2-7º морозу.

Протягом цих двох днів очікується утворення снігового покриву висотою 10-20 см, місцями до 30 см.

   Ускладнення погодних умов відповідає ІI рівню небезпечності (помаранчевий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень роботи служб електропостачання, комунального господарства, будівельної галузі та до порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

   Громадяни,  дотримуйтесь елементарних правил безпеки та будьте обачними, особливо під час перебування на вулиці. За умов поганих погодних умов, намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач.

  Водії! Будьте вкрай обережними та уважними під час керування автомобілем. Обов’язково враховуйте погодні та дорожні умови, дотримуйтеся безпечного інтервалу та дистанції, не перевищуйте швидкість, уникайте ризикованих маневрів!

         Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя і життя своїх близьких, в разі виникнення небезпеки телефонувати до Служби порятунку «101».

 

 Сектор з питань цивільного захисту

апарату виконавчого комітету Шишацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь