A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Працівники культури нашої громади звітували за минулий рік і планували прийдешній

Дата: 20.01.2020 13:11
Кількість переглядів: 1155

Фото без опису   Традиційно на початку року керівники закладів культури Шишацької об’єднаної територіальної громади підбивають підсумки минулорічної праці та обговорюють найближчі перспективи.

   Ось і цього разу Шишацький селищний будинок культури гостинно зустрів представників музичної школи, музею, бібліотек, осередків культури з усіх куточків нашої громади.

   Із завершенням чергового плідного робочого року та низкою новорічно-різдвяних свят присутніх у залі привітали начальник відділу культури та туризму Шишацької селищної ради Любов Титаренко і селищний голова Олександр Тутка. Олександр Іванович поспілкувався з працівниками галузі, розповів про найактуальніші моменти у життєзабезпеченні не лише сфери культури, але й освіти, медицини, соціального захисту, житлово-комунального господарства тощо, загалом громади.

   Потім виконав приємну місію – передав нові ноутбуки у Ковердинобалківську, Великобузівську, Шишацьку бібліотеки та селищний будинок культури. А Сагайдацький осередок культури отримав набір сканувально-друкувальної техніки.

   За підсумками 2019 року кілька колективів відзначено подяками та грошовими сертифікатами. Зокрема народний хор «Явір» Шишацького СБК отримав заохочення у п’ять тисяч гривень; «Зорецвіт» з Покровського та «Молодички» з Великої Бузови – по півтори тисячі гривень.

   Подяками і подарунками також вшановано працю колективу музичної школи, Шишацького музею, покровського та пришибського бібліотекарів Оксани Щербань і Алли Бровко, керівників осередків культури з Хвощового та Воскобійників Євгенії Романінець і Олександри Нос.

   Любов Титаренко із задоволенням представила колегам нового керівника осередку культури Жоржівського старостинського округу Івана Павелка.

   Потім присутні заслухали звіти директорів: Шишацької музичної школи Олени Черкас, селищного будинку культури Валентини Матвієнко, Шишацького краєзнавчого музею Наталії Прасольченко, Шишацької публічної бібліотеки Надії Голякової та голови профспілки Валентини Лазоренко.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь