A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Пожежна охорона не знає свят

Дата: 20.01.2020 11:23
Кількість переглядів: 650

   Для когось свята – це привід забути про робочі клопоти, повністю розслабитися і відпочивати. Але є категорія професій, для яких і будні, і свята минають у ритмі постійних чергувань. Зокрема цілодобово на варті життя і здоров’я односельців – пожежна служба.

   Гарячими у прямому сенсі виявилися колядки та щедрівки для місцевої пожежної охорони Шишацької селищної ради, підрозділ якої розташований у Михайликах. Як повідомив її начальник Володимир Ярош, перший день 2020 року запам’ятається пожежникам тривожним повідомленням з Ковердиної Балки. На жаль, надійшло воно запізно, тож вогонь добряче пошкодив приміщення. Добре, що на той час там нікого не було. А можливі страшні наслідки пожежі у Ковалівці попередили щедрувальники. Саме вони зателефонували рятувальникам, щойно помітили загорання в одному з будинків. Пожежна допомога надійшла вчасно. І садиба, і її мешканка практично не постраждали.

   Чергували у ці дні керівник гасіння пожеж Сергій Гурин, пожежні Сергій Рудько та Роман Цимбалюк, водії Григорій Кальнобродський та Олександр Авраменко. В обох випадках причиною загорання стали порушення правил пожежної безпеки при використанні пічного опалення. Рятувальники вкотре констатують: безкінечні нагадування про обережність – це не просто слова, це намагання попередити лихо, яке завжди чекає нашої, здавалося б, незначної помилки.

   Місцева пожежна охорона утримується за кошти Шишацької селищної ради. Однак важливою тут є співпраця з Ковалівською, Яреськівською та Федунською сільськими радами, які підтримують фінансово рятувальну службу Шишацької громади, а відтак - і пожежну безпеку на своїх територіях


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь