A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

З новорічними святами!

Дата: 27.12.2019 14:56
Кількість переглядів: 782

Фото без опису   Сьогодні Шишацька громада щиро і сердечно вітає з новорічними святами усіх земляків та гостей нашого краю.

   Вранці юних шишачан в селищному будинку культури поздоровили селищний голова Олександр Тутка та герої  казкової вистави у виконанні працівників закладу та аматорів сцени.

   Олександр Іванович побажав дітям бути активними учасниками всіх спортивно-мистецько-культурних заходів. У новому році більше часу проводити у корисних розвагах на свіжому повітрі, займаючись спортом, відвідуючи цікаві заняття в Будинку дитячої та юнацької творчості, гармонійно розвиваючись та надихаючи власним талантом і завзяттям дорослих.

   Після вітання голови громади діти потрапили у справжнє чарівне дійство, яке для них приготували Наталія Коверда, Олена Колос, Світлана Луценко, Валентина Матвієнко, Юрій Попенко, В'ячеслав В'юн. Новорічна казка про добро і зло, де добро, звісно, перемагає, створила передсвятковий настрій не тільки дітлахам, але й присутнім на святі їхнім мамам і татам, дідусям і бабусям. А потім, як і годиться у новоріччя, діти отримали подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки.

   Дитячий ранок перейде у дорослу вечірку. Адже сьогодні о вісімнадцятій годині двері селищного будинку культури гостинно відчиняться вдруге протягом дня і знову неповторні виступи місцевих талантів наповнять його стіни святковим теплом і  таємницею новорічного дива.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь