A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Мріємо про свої "колеса"

Дата: 09.11.2019 15:57
Кількість переглядів: 881

Фото без опису   — Побажаю нашим артистам до свята… автобус! – так розпочала розмову-вітання колегам начальник відділу культури і туризму Шишацької селищної ради Любов ТИТАРЕНКО.

   - Мріємо про нього вже давно. І нині він украй необхідний. Маємо можливість, потенціал і бажання виступати на різних сценах, гідно представляючи рідну громаду поза її межами і водночас розвиваючи власні творчі навики. Буде розвиватися артист – буде духовно рости глядач. Крім цього, ну дуже популярні і затребувані серед наших жителів обмінні концерти в межах громади. Воскобійничани із задоволенням приймають великоперевізців і навпаки. Адже нечасто в селах бачать немісцевих артистів, в основному до Дня села. А так на всіх святах - лише свої таланти. Якщо матимемо власні “колеса”, порадуємо і митців сцени, і їхніх шанувальників, урізноманітнимо концертні програми.

   Цього року новим автотранспортом можуть похвалитися і освіта, і соціальна сфера, і медицина. Радіємо за колег і свою громаду. Спо-діваємося, буде празник (тобто автобус) і на нашій вулиці.

   У переддень професійного свята існує традиція хвалитися здобутками, перераховувати успіхи. Не буду про це багато говорити. Бо найбільшим здобутком культури вважаю її працівників і митців нашого краю. Небайдужих людей, котрі підтримують духовність, - хто більше, хто менше, але щиро. Зокрема дуже вдячна депутатам селищної ради, котрі свої депутатські фонди віддають на розвиток закладів культури у рідних селах: Світлані Шрамко з Покровського, Володимирові Брехунцову з Ковердиної Балки, Олександрові Іваниці з Самарів.

   Загалом наш рік минув у робочих турботах і творчих поїздках. З вагомих завдань, що вдалося виконати, -  капітальні ремонти сільських осередків культури у Шафранівці та Покровському. Є ще три готові проектно-кошторисні документації – це Михайлики, Пришиб та Сагайдак. У Михайликах будинок культури зберігся, мабуть, найкраще, бо він єдиний опалюється. Хай і в режимі економії, але тепло підтримується. У Пришибі плануємо відремонтувати найпроблемнішу ділянку – дах, законсервувати другий поверх, а привести до ладу перший. Чекають на оновлення свого закладу і в Сагайдаку – одному з найактивніших мистецьких центрів нашої громади.

   Бажаю і сагайдачанам, і жителям Михайликів та Пришиба, інших сіл та селища нашої громади обов’язкової реалізації задумів на користь рідного краю, творчого вогнику в усіх починаннях, побільше однодумців поряд та родинної підтримки!

Якнайщиріше вітаю колег з професійним святом! Вдячна усім за самовіддану працю, за плече поряд – і на святковій сцені, і в щоденних буднях, на котре завжди можна розраховувати. У вас найпочесніша місія у світі – бути творцем прекрасного! Тож щастя вам на цьому нелегкому шляху, успіху, щирої любові тих, з ким ви щедро ділитесь не просто талантом, а частиною власної душі! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь