A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Зі святом, митці Шишаччини!

Дата: 09.11.2019 10:21
Кількість переглядів: 837

   Сьогодні Україна вшановує представників духовної сфери. Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва у нашій громаді мають почесне право відзначати працівники закладів культури, професійні і самодіяльні артисти, шановані ветерани галузі, численні місцеві таланти, чия творчість розквітає у різних мистецьких жанрах та рукотворних образах!

   Ми пишаємося вами, коли ви особисто даруєте нам щастя справжньої мистецької насолоди. Ми пишаємося, коли ваші імена звучать далеко за межами Шишаччини і є приводом для нашого загального успіху також. Ваша частка у розвитку громади – це не тільки сьогодення. Ви та сфера, що формує майбутнє.

   Хоча культура – це не тільки мистецтво, це галузь зі своєю специфікою щоденної роботи. Галузь, яка, як і будь-яка інша, нині має безліч проблем і повинна видозмінюватися, щоб відповідати запитам суспільства і, найголовніше, - впливати на формування цих запитів.

   Зажити по-новому ця сфера має саме в умовах децентралізаційних змін. Адже громади нині відповідають за всебічну якість життя людей, у тому числі – і культурну. Виклики сьогодення – зберегти галузь як багату змістом спадщину і водночас змінити її формат, аби культурно-просвітницькі послуги були максимально сучасними і затребуваними населенням.

   Працівникам культури, ветеранам галузі, аматорам сцени і майстрам народного мистецтва з нагоди свята зичимо міцного здоров’я, миру в душі й на землі, творчого натхнення, можливостей для професійної самореалізації, вдячних шанувальників, належної оцінки вашого таланту і старань! І, звичайно, родинного благополуччя та достатку!

З повагою – селищний голова Олександр ТУТКА, виконавчий комітет та депутати селищної ради.

 

З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва у селищному будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт. Представники галузі приймали численні вітання, грамоти і подяки, квіти та подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь