ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Голосування за "Шкільний громадський бюджет" продовжено до 18 листопада включно

Дата: 05.11.2019 12:25
Кількість переглядів: 1470

Фото без опису   Як уже повідомлялося, нині триває онлайн-голосування за проєкти нашої громади у двох конкурсах розвитку. 

   Зокрема до 13 листопада на сайті Полтавської обласної державної адміністрації vgb-poltava-budget.e-dem.in.ua можна (і треба!) підтримати проєкт під номером 16 "Відновлення та впорядкування природних питних джерел води у межах Шишацької ОТГ", що конкурує з суспільно корисними ідеями інших громад у "Всеукраїнському громадському бюджеті Полтавської області".

   А голосування за проєкти "Шкільного громадського бюджету", що вперше стартував у Полтавській області, продовжено до 18 листопада включно.

   Приємно вкотре відзначити, що у цьому конкурсі взяли участь учні загальноосвітніх закладів Шишацької селищної ради.

   Номер 158 – це проєкт Пришибського навчально-виховного комплексу, що має на меті забезпечення закладу комп'ютерним класом нового покоління: придбання шести сучасних ноутбуків, пристроїв для друку та ламінування. Загальний бюджет – 106 тисяч гривень.

   Під номерами 9, 10 та 105 – проєкти Великобузівського навчально-виховного комплексу.

   Детальніше ознайомитися з ідеями учнів та підтримати їхні починання можна (і дуже потрібно!) за посиланням poltava-obl-school-budget.e-dem.in.ua.

   Проголосуймо за корисні для всієї громади ідеї! Будьмо солідарними в тому, що сприяє її розвитку та дає можливість активним жителям проявити творчу ініціативу й реалізувати власні мрії! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь