A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Шишаки, Сагайдак, Воскобійники та Великий Перевіз отримали нові медичні авто Renault Duster

Дата: 04.10.2019 14:35
Кількість переглядів: 2376

Фото без опису   Амбулаторії загальної практики сімейної медицини та фельдшерсько-акушерські пункти Центру первинної медико-санітарної допомоги Шишацької селищної ради у Шишаках, Сагайдаку, Воскобійниках та Великому Перевозі отримали за державною програмою нові автомобілі Renault Duster.

   Цього тижня символічно урочисте вручення ключів від легковиків відбулося у Центрі ПМСД. Перед медичним колективом виступили головний лікар Олександр Іващенко, Шишацький селищний голова Олександр Тутка та генеральний директор «Агрофірми імені Довженка» Сергій Жилін.

   Олександр Володимирович відзначив, що перевтілення закладів первинної медицини розпочалося ще 2016 року з капітальних ремонтів приміщень, закупівлі необхідного медичного обладнання, сучасного адміністративно-комунікаційного оснащення. Цей процес триває і нині – за підтримки державного, місцевого бюджетів та партнерської співпраці з агроформуваннями краю. Головний лікар подякував усім причетним до цих позитивних змін за взаєморозуміння і висловив сподівання, що медицина й надалі буде пріоритетним напрямком у планах розвитку Шишацької громади.

   Селищний голова Олександр Тутка наголосив на тому, що такий важливий крок назустріч від держави, як передача відразу кількох нових авто в одну громаду, - це перш за все, визнання того, що громада цього варта. Ми єдині в області, хто отримав такий корисний бонус. Але це не просто так. Адже рішення про передачу автомобілів приймала відповідна комісія, що попередньо здійснила об’їзди закладів первинної медицини Полтавщини. Комісія оцінила спільні зусилля і органів місцевого самоврядування, і керівників медичної галузі на місцях, і агровиробників, що вкладають кошти у розвиток медицини, а потому прийняла рішення, що держава підтримає ту громаду, де ці зусилля дали найліпший ефект. Олександр Іванович подякував головному лікарю Центру ПМСД Олександрові Іващенку, генеральному директору «Агрофірми ім.Довженка» Сергієві Жиліну, депутатам обласної ради Вікторові Скочку та Валерієві Капленку, медичному колективу за плідну співпрацю на благо здоров’я жителів Шишаччини.

   Сергій Жилін зауважив: йому  як керівнику «Агрофірми імені Довженка» приємно, що підприємство не в останню чергу причетне до важливої події, і побажав, аби нові автомобілі справно виконували своє призначення – вчасно приходили на допомогу там, де її чекають.

   Відзначимо, що чотири легковики – не єдине оновлення медичного автопарку в нашій громаді. Цього року такий самий новенький Renault Duster приступив до обслуговування Михайликівського старостинського округу.

Прес-служба селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь