A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Школярка з Воскобійників стала чемпіонкою Європи з боротьби сумо

Дата: 03.10.2019 14:48
Кількість переглядів: 1892

Фото без опису   2 жовтня 2019 року у Воскобійницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулася знакова подія. Скарбниця спортивних нагород освітнього закладу знову поповнилася золотою медаллю юнацького Чемпіонату Європи з боротьби сумо. Адже учениця 9 класу Оксана Рошка здобула перемогу на цих змаганнях у столиці Угорщини – Будапешті. Дівчина упевнено перемогла супротивниць із Естонії, Польщі та Угорщини.

   До речі, Оксана вже вдруге стала чемпіонкою Європи. До цього здобула перемогу на обласних змаганнях та Чемпіонаті України із сумо.

   Найбільшу вдячність дівчина висловлює своїй тренерці Яніні Грищенко (Баклановій), яка зуміла розгледіти в Оксані майбутню чемпіонку, своїм батькам, які доклали всіх зусиль, щоб вона відвідувала секцію сумо, підтримували та допомагали. У майбутньому  Оксана мріє здобути  перемогу на Чемпіонаті світу.

   2 жовтня до Воскобійницької школи завітало багато гостей з подарунками для  чемпіонки та її подруги Каріни Білоус, яка здобула четверте місце. Серед гостей – генеральний директор СТОВ «Воскобійники» В.І. Капленко, який і виступив спонсором поїздки спортсменок у Будапешт, начальник відділу освіти Шишацької селищної ради Н.М. Караваєва. Гості привітали Оксану та Каріну, побажали їм нових звершень у спорті, подякували, що захищають спортивну честь Воскобійницького та Шишацького краю, Полтавщини й усієї України, популяризують спорт,  пропагують здоровий спосіб життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь