A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Сім днів залишилося до завершення голосування за проєкти обласного «Бюджету участі»!

Дата: 24.09.2019 09:53
Кількість переглядів: 1229

Підтримайте ідеї земляків!

  Нагадуємо, що до 17 години 30 вересня триває голосування за проєкти «Бюджету участі Полтавської області», де представлено чотири конкурсні пропозиції з Шишаччини. Кожен може підтримати максимум три проєкти. Тож обирайте і голосуйте на сайті Полтавської обласної ради http://bu.oblrada-pl.gov.ua/, або звертайтеся за допомогою у голосуванні до старостастів чи селищної ради.

   Керівництво та депутати ОТГ закликають вас підтримати гарні ідеї для розвитку нашої громади! Чим більше голосівтим більше шансів у наших земляків реалізувати власні ідеї! Переможці конкурсу зможуть залучити кошти на це  з обласного та місцевого бюджетів.

 

24

Спортивно-розважально-інформаційно-ігрова територія дозвілля «Твій найкращий вибір!», с.Тищенки.

Реалізація цього проєкту передбачає встановлення сучасного багатофункціонального спортивно-тренувального обладнання з підвищеною зручністю і безпекою, створення розважально-інформаційного простору для ігор, спілкування і творчості. Проєкт покликаний створити комфортні умови для занять спортом, повноцінного фізичного розвитку та активного дозвілля населення громади різних вікових категорій. Креативним задумом є розміщення сонячного дерева, оснащеного лампами та USB-портами.

Загальна вартість: 284235 грн. Автор: Рибченко Юлія.

 

68

Родинне місце відпочинку моєї мрії, с Гоголеве.

На Гоголівській землі вздовж ставу планується створити комплекс із інфраструктурних обєктів (місць відпочинку), які б сприяли проведенню дозвілля в комфортних умовах для місцевого населення та додатково б слугували місцями перепочинку та фотозоною для відвідувачів музею М.В. Гоголя: облаштування узбережжя ставу; планування та розчистка території; встановлення навісу, бесідок, гойдалок та лавочок; облаштування місця для мангалів; висадка саджанців берізок; встановлення біологічного туалету та баків для сміття.

Загальна вартість: 150000 грн. Автор: Слізко Наталія.

 

77

Облаштування паркової зони відпочинку «Берізка» в с. Пришиб для культурного відпочинку та проведення дозвілля жителів села та всіх бажаючих, зокрема молодого покоління.

Встановлення бесідок, лавочок, фонарів, урн; будівництво тротуару; обладнання зони WIFI.

Загальна вартість: 200000 гривень. Автор: Шабельник Людмила.

 

155

Парк відпочинку і реабілітації КНП «Шишацька ЦРЛ». 

Проєкт передбачає створення паркової зони на території Шишацької ЦРЛ для відпочинку і реабілітації пацієнтів стаціонарного і денного лікування, відпочинку медичного персоналу та відвідувачів.

Зокрема облаштування штучної водойми з декоративними рибками, тротуарними стежками, парковими лавками, озеленення сприятливими для оздоровлення деревами і квітами.

Загальна вартість: 200000 грн. Автор: Вюн Віталій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь