ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Квітковими композиціями вшанували визволителів Шишаччини та Полтавщини

Дата: 20.09.2019 14:21
Кількість переглядів: 1207

Фото без опису   У Шишаках традиційно відбувся конкурс квіткових композицій з нагоди Дня визволення Шишаччини та Полтавщини від нацистських загарбників, що відзначається 23 вересня.

   На розсуд журі та огляд публіки були представлені одинадцять рукотворних доробків. Учасників розділили на дорослу та дитячу категорії. У дорослій категорії перемогу здобув колектив комунального підприємства «Техкомунбуд», на другому місці – Центр надання соціальних послуг, на третьому – публічна бібліотека. Ще два дорослі учасники – Будинок дитячої та юнацької творчості та Університет третього віку Центру надання соціальних послуг.

   У дитячій категорії змагалися шкільні колективи. Переможцем визнано квіткову композицію Великобузівського навчально-виховного комплексу. Срібну сходинку символічного п’єдесталу посів Сагайдацький НВК, бронзову – розділили Шишацька та Ковалівська школи. Подяку за участь отримали Жоржівський та Пришибський загальноосвітні заклади.

   Зауважимо, що всі учасники отримали грошові заохочення від організатора заходу – Відділу культури та туризму селищної ради. За перші місця – по 1500 гривень, за другі – по 1000, за треті – по 750 гривень. По 300 гривень нагороди вручили тим, хто цього року опинився поза призовим місцем.

   Перед журі стояло нелегке завдання, оскільки кожен колектив, котрий долучився до участі в цій акції пам’яті про вересневі події далекого 1943 року, доклав чимало зусиль, творчої уяви та майстерності.  А ще проявив мистецькі таланти, аби достойно презентувати своє дітище. 

   Власне, як і в будь-якому іншому конкурсно-змагальному заході, тут теж важлива не перемога, а саме участь. Участь, яка продемонструвала шану кожного колективу до пам’яті захисників рідної землі. Що й було основною метою культурно-виховної події.

Прес-служба селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь