A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новий лікар з колективом чекає переселення в нову амбулаторію

Дата: 19.09.2019 14:28
Кількість переглядів: 2714

 Фото без опису  Цього літа колектив Центру первинної медико-санітарної допомоги Шишацької селищної ради поповнився молодими кадрами.

   Галина Нікітіна приступила до виконання професійних обов’язків на початку літа. Свого часу вступаючи на навчання до Донецького медичного університету, вона навіть гадки не мала, що практикувати їй доведеться на Полтавщині.  З 2005 по 2011 рік студіювала ази сімейної медицини. Потім проходила інтернатуру, яку не встигла завершити через декретну відпустку. Буремний 2014 рік вніс у життя свої корективи. Родина переїхала на прабатьківщину – в наше Покровське.

   Інтернатура в Полтаві та Шишаках – і Михайликівська амбулаторія та Воскобійницький фельдшерсько-акушерський пункт, рідне Покровське та навколишні маленькі села отримали сімейного лікаря Галину Нікітіну.

   Галина Володимирівна уважно вислуховує пацієнтів, що нині особливо скаржаться на захворювання дихальної системи, серцево-судинні та простудні. Прийоми, виїзди, укладання угод – такі робочі будні молодої лікарки (на фото друга зліва). На знімку - колектив, що підтримує її на новому робочому місці: Сергій Жуган, Любов Івко та Вікторія Маслівець. За збігом обставин поза кадром залишилася «права рука» лікаря, медична сестра Людмила Нос. Колектив має новеньке авто, що регулярно курсує сільськими дорогами, і у найближчому часі сподівається отримати нове приміщення амбулаторії.

   Крім цього, цінному медичному спеціалісту обіцяне житло, що свого часу ще Михайликівська  сільська рада отримала у власність.

Прес-служба селищної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь