A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Частина вулиці Гоголя отримала друге життя

Дата: 01.09.2019 12:27
Кількість переглядів: 1062

   Ці фотознімки – ілюстрація розповіді мешканця Шишаків Григорія Мольки, котрий був ініціатором розчищення непроїжджої (непрохідної чи навіть непролазної – усе сказане буде правильно) частини вулиці Гоголя. За останні десятиліття цей ярок з допомогою людських рук перетворився на сміттєзвалище, що роз’єднало верхню та нижню частини вулиці. Григорія Дмитровича непокоїло і це примусове «розлучення» жителів низу і верху, і відсутність проїзду, і сам факт складування і гниття сміття. Адже поруч – колодязі, джерела, які, зважаючи на таке сусідство, стають отрутою для людей. Тому він зібрав близько двадцяти підписів і звернувся до селищної ради, аби вплинути на ситуацію.

   Нещодавно комунальники завершили роботу на цій ділянці вулиці. Обсяг цієї праці складно описати одним чи двома реченнями. Адже люди і власноруч, і з допомогою техніки буквально розгрібали поклади бруду і нечистот, утворених за кілька десятиліть, прорубували хащі і зарості, руйнуючи надійний прихисток для змій та пацюків… Останні розбігалися вусібіч. Потім дорогу розрівняли, підсипали і в результаті в кінці тунелю з’явилося світло.

   Григорій Молька від імені жителів вулиці щиро дякував комунальникам за їхню працю. Сподівається, що ці зусилля будуть оцінені належним чином: нікому навіть на думку не спаде знову складувати в ярку сміття. Хоча... Не дуже впевнений у цьому. Бо навіть серед підписантів звернення вже є незадоволені: мовляв, тепер тут діє проїзд до річки, буде шум, пиляка тощо. Та й що сміття можна віднести до баку, ще не всі звикли. Однак віримо: вода камінь точить. І, врешті-решт, ми зрозуміємо, що інколи, щоб жити краще – треба лише захотіти.

Прес-служба селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь