A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Як ми до світу, так і світ до нас

Дата: 11.07.2019 15:58
Кількість переглядів: 897

   Саме такі висновки можна зробити після чергового інспекторського об’їзду сіл нашої громади. Старший інспектор з благоустрою селищної ради Олександр Латишев навідався з перевіркою дотримання правил благоустрою у населені пункти Великобузівського старостинського округу. У деяких з них він був напередодні, вручивши порушникам попередження. А тепер заїхав, аби дізнатися, як люди відреагували на ці попередження. Зауваження вони отримували здебільшого за непорядок перед дворами: копиці сіна чи соломи, що практично виступають на проїжджу частину; неосяжні купи гілля чи просто поваленого дерева; захаращення вулиць металобрухтом у вигляді сільськогосподарської техніки чи старого авто; бур’яни і сміття тощо. Був і такий прецедент, коли люди просто зайняли для свого господарювання чужу садибу, розвівши там безлад і сморід. На частину винуватців складено протоколи, котрі передані на розгляд відповідної комісії.

   Робота інспектора з благоустрою – це лише частинка загальної стратегії по наведенню порядку в нашій громаді. Звичайно, сам по собі інспектор не в змозі перевиховати суспільство.

   До цього важливого завдання підключаються й представники інших служб та управлінь. Зокрема, з метою порятунку нашої мальовничої природи і суспільного буття від екологічної катастрофи та моральної деградації,  у Центрі соціальних послуг Шишацької селищної ради триває підготовка до реалізації проекту “Створення просвітницького простору “Життя без відходів”. Як уже повідомлялося, ідея Центру стала переможцем конкурсу «Екологічні ініціативи Полтавської обласної ради». Тепер фахівці Центру отримають фінансовий ресурс з обласного та місцевого бюджетів для актуальної просвітницької діяльності. Найперше, вона стосуватиметься підопічних Центру, але у планах залучати до цієї роботи і учнівську молодь, і всіх, хто бажає знати і діяти так, як вимагають закони цивілізованого співжиття людини і природи. Зауважимо, що проект передбачає не просто доносити інформацію до жителів громади, але й наочно демонструвати їм, як треба сортувати сміття, компостувати органічні відходи тощо. Адже один раз побачити краще, ніж сто разів почути.

Прес-служба Шишацької селищої ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь