A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

На Купала Жоржівка своїх людей шанувала — від найменших до найстарших

Дата: 11.07.2019 15:51
Кількість переглядів: 1473

Фото без опису   Безперечно, найприємнішим і найпрекраснішим моментом будь-якого свята є участь в ньому представників юного покоління. Навіть якщо ця участь відносна. Наприклад, як в Артура та Назара Цалків, що мирно спочивали протягом концертного дійства в своєму двомісному візочку з власними номерами, як у серйозного транспортного засобу (на фото). А тато і мама малюків приймали вітання і подарунки від старости Лілії Бабич на святковій сцені разом з батьками інших найменшеньких жителів жоржівського краю – Григорія Омельченка, Єлизавети Маєвської, Романа Славіти, Анастасії Яценко і Тимура Ясківця.

   З хвилюванням і гордістю ведучі Вікторія Гарасюта та Ігор Лисенко вітали 14- та 16-річних юнок і юнаків, що цьогоріч отримали паспорт громадянина України: Сергія Дурняка, Наталію Бобошко, Владислава Роздайбіду, Юрія Славіту, Надію Майбороду, Богдана Гордійчука, Євгенія Шарлая та Вікторію Бабич.  Це достойна зміна тим, кого на святі шанували як найповажніших за віком та численними ювілеями жителів краю.

    Отримали свою долю заслуженої поваги найстарші жительки Євдокія  Григорівна Омельченко та Катерина Яківна Бойко; пари, що прожили пліч-о-пліч половину століття: Михайло Олексійович та Марія Михайлівна Півні, Микола Дмитрович та Надія Василівна Сисої, Микола Степанович та Ірина Григорівна Стицюки, Василь Михайлович та Валентина Олександрівна Коновалови, Микола Микитович та Наталія Павлівна Черкаси, а також багато інших їхніх односельців, що є серцем і душею Жоржівки.

   Традиційно першій слово для привітань надали господині свята – старості Жоржівського старостинського округу Лілії Бабич, котра в черговий раз освідчилася в любові і рідному краю, і його працьовитим, невтомним, талановитим і щирим жителям. Подякувала всім за підтримку і пообіцяла й надалі повною мірою  розділяти з односельцями й успіхи, й труднощі спільного буття.

   А селищний голова Олександр Тутка, привітавши жоржівців зі святом села та Івана Купала, вручив подяки сім’ям, що продовжують українській рід на землі, а жоржівський – в нашій громаді, сумлінно виконують взяті на себе зобов’язання виплекати своїх синів і доньок гідними представниками людства.

   Звучали привітання і від керівника місцевого відділку агрофірми імені Довженка Віктора Юрченка, і від народного депутата України Олега Кулініча, що традиційно побував на святі не з порожніми руками. За його сприяння жоржівці насолодилися неповторним співом заслуженої артистки України Олени Білоконь. Не менше порадували учасників свята й численні виступи місцевих талантів та гостей з  центру громади – артистів Шишацького селищного будинку культури. Духовну насолоду отримали всі і від перегляду рукодільної виставки місцевих майстринь – Ольги Дмитрівни Ясківець, Ганни Петрівни Рябко та Катерини Костівни Гречки…

   Перелічити всі незабутні моменти свята просто неможливо, але вони, без сумніву, варті того, аби їх побачити на власні очі. Тож не втрачайте шанс побувати на подібних зустрічах земляків, бо саме з таких спогадів – про добре, хороше, вічне – і складається наше життя.

Прес-служба селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь