A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Літечко, літо – золота пора, про це найкраще знає дітвора

Дата: 04.07.2019 16:00
Кількість переглядів: 408

Фото без опису

   Літа кожна дитина чекає з нетерпінням, адже це час, коли можна по-справжньому відпочити і не думати про уроки.

   Традиційно щороку учні початкових класів відпочивають у пришкільних оздоровчих таборах. Жоржівські школярі із задоволенням відвідували табір відпочинку з денним перебуванням «Віночок».

   Кожного дня маленькі вихованці були зайняті різноманітними цікавими та корисними справами, які організовували для них педагоги-наставники. Калейдоскоп цікавої інформації, веселі конкурси, захоплюючі ігри, походи…

   Та, мабуть, найбільше діти чекали екскурсій-мандрівок.  Цього року вони побували в обласному театрі ляльок та в музеї українського гончарства села Опішня. Цікава вистава, розповіді професійних екскурсоводів, улюблені атракціони, майстер-клас з гончарства подарували нашим школярам позитивні емоції і гарний настрій. Ці поїздки відбулися за рахунок неодноразового фінансування відділу освіти Шишацької селищної ради та спонсорської допомоги ФГ «Деметра» під керівництвом Ю. А. Носа.

Фото без опису   Крім розваг діти також були учасниками тренінгу «Запобігання булінгу та протидія насильству», який провела працівник служби у справах дітей та молоді Шишацької РДА Н. Л. Мирна. Учні під час цього заходу закріпили елементарні навички поведінки в ситуаціях, пов’язаних з проявами агресії, взяли участь у конкурсі малюнків «Світ без насильства».

   Відпочинок дітей не був би повноцінним без смачного, корисного харчування. І тут уже на славу постаралися наші шкільні кухарі. Дітлахів частували не тільки традиційними сніданками і обідами, а ще й свіжими овочами та фруктами, солодощами і морозивом.

   Дуже швидко сплинув час організованого відпочинку у таборі, яскраві враження від якого назавжди залишаться в пам’яті. І ми кажемо: «До побачення! До нових зустрічей!»

 

Керівник табору відпочинку «Віночок» Жоржівської ЗОШ І-ІІІ ступенів І.І. Коновалова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь