ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Наша громада — у п'ятірці кращих спортивних громад Полтавщини

Дата: 19.06.2019 11:18
Кількість переглядів: 1264

   15 червня у селі Засулля Лубенського району завершилися фінальні змагання сільських спортивних ігор на «Кращу спортивну громаду Полтавщини 2019 року». У фіналі взяли участь 27 команд. Наші спортсмени представили громаду у шести видах спорту і показали гідний результат, посівши пяте загальнокомандне місце.

Фото без опису   Відмінно дебютували наші шашкісти Артур Ходіс та Людмила Дорош, котрі принесли у загальнокомандну скарбницю бронзу. Як завжди, не підвів своїх представник гирьового спорту Дмитро Василенкотретя сходинка пєдесталу. Волейбольна команда у складі Олександра Стригунова, Вадима Переберіна, Євгена Чернієнка, Владислава Закладного, Вячеслава Шарона, Богдана Кірзенка та Сергія Степаненка виборола достойне четверте місце. Виклалися на повну й тенісисти Олександр Басюк та Анна Чорнобай. Свій вклад у загальний результат внесли й спортсмени, які тягли канат: Василь Крупко, Андрій Медянцев, Микола Павелець, Святослав Костів, Богдан Костів, Сергій КалинаСергій Калина був задіяний і в іншому напрямку: разом з дружиною Тетяною та сином Романом відстоював честь нашої громади у змаганнях «Тато, мама, яспортивна сімя» (на фото) .

   Щиро дякуємо всім учасникам за те, що відгукнулися на пропозицію позмагатися за рідну громаду, не пожалкували ні часу, ні сил задля цього. Саме на таких небайдужих, енергійних, цілеспрямованих людей і повинні рівнятися земляки. Тоді звання «Кращої спортивної громади» буде нашим. Тим паче, що для цього є стимул: за перемогу громада отримує з бюджету обласної ради 50000 гривень, котрі можна спрямувати на розвиток спорту. Тож готуймося до спартакіади-2020!

Олег БІЛИК, заступник селищного голови, представник команди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь