A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Живи та працюй в Україні

Дата: 30.05.2019 14:25
Кількість переглядів: 335

Фото без опису   Фахівці Шишацької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості активно співпрацюють з роботодавцями Полтавщини в питанні підбору кваліфікованих працівників для укомплектування вакансій. У травні 2019 року в рамках реалізації проекту “Живи і працюй в Україні”  для  безробітних проведено 3 міні – ярмарки за участю роботодавців  району, а також 1 міні-ярмарок та 1 онлайн-співбесіду за участю роботодавців м.Полтава, які запрошували на роботу кваліфікованих працівників. На міні-ярмарок 24.05.2019 року за участю ТОВ «НАДЕЖДА РИТЕЙЛ 2017» були запрошені безробітні філії, які бажають працювати на заправній станції в с.Яреськи. Із запрошених на захід, 4 особи з числа безробітних зацікавилися запропонованими роботодавцем вакансіями «оператор заправних станцій» та «касир торговельного залу» із розміром заробітної плати 5500-6500 грн.

Фото без опису   У травні в роботу філії запроваджено новий метод співпраці з роботодавцями онлайн-співбесіда. 29 травня 2019 року в Шишацькій філії проведено дистанційну співбесіду по онлайн-зв’язку представників акціонерного товариства «Полтавський турбомеханічний завод» з безробітними філії, яких зацікавили запропоновані потенційним роботодавцем вакансії, а саме: «слюсар з механоскладальних робіт», «свердлувальник», «токар», «фрезерувальник». АТ «Полтавський турбомеханічний завод» пропонує кваліфікованим робітникам заробітну плату від 15000 грн. до 20000 грн.; учням 9000-10000 грн. Працюючим, при потребі, надається гуртожиток, сімейні також забезпечуються гуртожитком. Можливий варіант працевлаштування вахтовим методом по 7 днів. Заробітна плата виплачується щотижнево.

   Дані методи роботи цікаві  і корисні  як роботодавцям так і безробітним, дають змогу безпосередньо їм спілкуватися і отримати потрібну інформацію. Роботодавці  пропонують роботу  в рідному краї з гідною заробітною платою.

 

 

Заступник директора-начальник відділу філії Бутенко Т.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь