A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Молодь обирає здоров’я

Дата: 25.04.2019 13:32
Кількість переглядів: 534

   Для учнів середніх класів опорного закладу «Шишацька спеціалізована школа ім. В.І.Вернадського Шишацької селищної ради Полтавської області» вже стало традицією вихідні дні квітня й травня проводити разом з батьками та вчителями у квест-походах.  

  Наші друзі, слідопити Полтавської та Шишацької громади дитячого і молодіжного відділу церкви християн-адвентистів, організували захід, розробили завдання, розмітили маршрут та провели по ньому дітей.

  21.04.2019 року учасники квест-походу навчалися працювати в команді. Допомагаючи один одному та рухаючись відповідно пунктів, які були зазначені у карті, долали перешкоди, пересувалися на ходулях, виконували різні завдання, розгадували ребуси, здобували навички першої медичної допомоги, повторювали правила поведінки в лісі, засвоїли 10 заповідей справжніх друзів, ознайомлювалися з властивостями лікарських рослин, здобували навички орієнтування на місцевості й туристичної техніки, знаходили «скарби» та сюрпризи, їли найсмачнішу кашу, приготовлену на вогнищі.

   Діти з великим задоволенням провели день разом та зрозуміли, що один з найбільших скарбів на землі – справжня дружба. Ще раз переконалися в тому, як важливо обрати здоровий спосіб життя, бути одною командою, цінувати й поважати один одного та своїх батьків.  Цілий день з друзями, без гаджетів і телефонів! Чудовий день!

   Хочеться висловити слова щирої подяки батькам Коркішка Артема та Колоса Арсена, які вже вкотре не пошкодували свого вільного часу, були з нами і допомагали у всьому!

Запрошуємо всіх батьків долучитися до участі у квест-походах!

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь