A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Місячник боротьби з туберкульозом

Дата: 25.04.2019 13:24
Кількість переглядів: 726

   Всім відомо, що завчасна інформаційно-просвітницька робота є найефективнішою у попередженні поширення такого соціально небезпечного захворювання, як туберкульоз.

   З метою формування життєвої мотивації дітей та молоді до духовності, культури і здорового способу життя, в рамках проведення Місячника боротьби з туберкульозом, в березні-квітні 2019 року в закладах освіти Шишацької селищної ради організовано диспути на тему: «Завтра починається сьогодні», анкетування, тестування «Що я знаю про туберкульоз?», диктанти «Як запобігти туберкульозу», конкурси малюнків, плакатів «Ми вибираємо здоров´я», тренінги «Профілактика захворювання на туберкульоз», бесіди з елементами тренінгу «Бути здоровим круто!», «Моє майбутнє в моїх руках», «Як убезпечити себе від туберкульозу»  та інші з питань профілактики соціально небезпечних хвороб.

   На фото: сімейний лікар А.А. Костенко для учнів 4-11 класів опорного закладу «Шишацька спеціалізована школа ім. В.І. Вернадського Шишацької селищної ради, Полтавської області» проводить лекцію з елементами тренінгу «Найпоширеніша хвороба ХХІ століття»; вчитель основ здоров’я В.Я. Самсоненко проводить для учнів старших класів тренінгове заняття «Туберкульоз і наше життя»; практичний психолог Воскобійницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Шишацької селищної ради М.В. Лисоконь - тренінги «Профілактика захворювання на туберкульоз», бесіди з елементами тренінгу «Бути здоровим круто!», а медична сестра В.В. Ренбург цього ж закладу - бесіду «Як уберегти себе від туберкульозу».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь