ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Збережи планету від сміття!

Дата: 23.04.2019 14:41
Кількість переглядів: 691

   Учні опорного закладу «Шишацька спеціалізована школа ім.В.І.Вернадського Шишацького району Полтавської області» взяли участь у проекті «Впровадження роздільного збору сміття в навчальних закладах Полтавської області», що реалізується Диканською районною екологічною дитячою громадською організацією «Зелене серце» за фінансової підтримки Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА.

   Щоб навчити дітей не смітити на вулиці, бережливого ставлення до природи, а також закріпити ці знання і сформувати в дітей та дорослих звичку сортувати сміття, у нашому опорному закладі, що є учасником проекту,  встановлено урни для сортування. Також проведений марафон «Я сортую!», під час якого діти  сортували сміття вдома, а потім, зібравши всю вторсировину, здали її на переробку приватному підприємцю Любліну А.Е.  на суму 825 грн. Найактивнішими були учні 10-Б класу(225грн), 8 класу (225грн), 3-А (225грн), 3-Б (60 грн). Виручені кошти учні хочуть спрямовувати на розвиток школи.

   Цей марафон є можливістю для учнів навчитися робити реальні проекти,  вести перемовини і головне — домовлятися один з одним, випробувати свої підприємницькі навички. Адже продаж зібраної вторсировини стає доступним фінансовим ресурсом для реалізації будь-яких учнівських ініціатив. Кожного року українська економіка втрачає щонайменше 6 млрд гривень у вигляді цінної вторинної сировини — відходів упаковки. Ці відходи засмічують землю і вже ніколи не стануть новими товарами.

   Будьмо чесні, щоб почати сортувати, потрібна одна річ – бажання. Тож нехай нас, бажаючих, буде більше! Починаймо виховувати наступне покоління українців прямо зараз!

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Адміністрація опорного закладу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь