A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

У суботу вирушаємо на толоку!

Дата: 19.04.2019 13:32
Кількість переглядів: 626

Фото без опису   Цієї суботи, 20 квітня, ми традиційно відзначаємо Всеукраїнський день навколишнього середовища, або День довкілля. Хоча прибиранню, озелененню й благоустрою присвячуємо практично всю весну. Тижні й місяці довкілля розпочинаються з найпершим теплом. Однак День довкілля – це не тільки привід попрацювати на благо рідного краю, але й важливий момент єднання людей – з хорошими намірами і для гарного результату. Це моменти дружнього спілкування, неймовірної насолоди красою нашої Шишаччини. І роздумів над тим, чи достатньо її любимо. Адже щорічні весняні толоки ми влаштовуємо, аби прибрати непривабливі гори «ознак нашої любові» - купи пластику, скла, іншого непотребу.

   Постає запитання: хто як не ми наведе лад у нашому спільному домі? Але й хто як не ми створюємо у ньому безлад? Безлад, який не просто негарно виглядає. Безлад, який вбиває усе живе.

   У нашій громаді поступово, тяжкими маленькими кроками намагаємося виправити цю ситуацію: впроваджуємо елементарне сортування сміття (а взагалі воно повинно бути кілька-ступеневим), ліквідовуємо стихійні сміттєзвалища, пропагуємо екологічні проекти, закликаємо вчитися бути людьми.

   У День довкілля, переконаний, більшість жителів нашої громади візьме участь у Всеукраїнському прибиранні, знайде, куди докласти рук і вмінь. Ви можете долучитися до організованого заходу селищної ради чи старостинських округів, або самостійно зібрати друзів-однодумців і вибрати власне місце для толоки. На жаль, куточків і закутків, де треба ставати на захист довкілля, у нас вистачає.

   Бажаю усім нам гарної погоди, трудолюбивої компанії, енергії і настрою для плідної роботи, що неодмінно принесе подвійний результат: користь і природі, і нашому здоров’ю. А ще вчергове продемонструє можливості об’єднаних зусиль: загурта будь-яка толока не страшна.

Селищний голова Олександр ТУТКА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь